Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@MarkyM Peču tyto , mám je po babičce, jiné nepečem. Tak vlastně nevím, jak moc je dobrý.
Je to za půlkou, spíš dole.
@hofka píše:
Mě to přijde teď brzo. A kdy plníte? nezkazí se to, když je to moc brzo hotový sakumprásk?:-)
Uchovávám v lednici v plastových krabicích, vystlané ubrousky, pořádně zavřené, načichlé nebývá, krásně měkké ano.
a jak rychle to měkne?? jako jak dlouho to máš v lednici, než je to k jídlu? já nevím, kdy to tedy začít krabicovat a pytlíovat
Ahoj holky, zrovna dneska jsem si polozila stejnou otazku - to jestli mam dneska uz zacit pect. Venku je hnusne, s detma ven nepujdu a doma nemam co delat
tak jsem premyslela ze udelam kokosky - tem by se snad nemelo nic stat ne!? ![]()
Jen podotykam ze mi cukrovi jime jen do 24.12 pak uz na to doma nikdo nesahne ![]()
Já už mam rohlíčky, linecký a kokosky ![]()
Holky jakým krémem se dá namazat linecký, kromě marmelády?
Tak to koukam ze jsem pozadu. ![]()
Ja o vikendu vanocne vyzdobila byt a zahradu. ![]()
Jinak linecky bych treba slepila maslovym kremem ( s prichuti treba karamelovy, kavovy)
Ja uz jsem to nervove nevydrzela
Byla jsem na to natesena jak sanky v lete
Pravda ze jsem prvni v nasi ulici ![]()
@Denis11 píše:
Já už mám upečínoi víkendu jsem to zmákla a zbytek včera
šikula ![]()
@alli_li píše:
Ja uz jsem to nervove nevydrzelaByla jsem na to natesena jak sanky v lete
Pravda ze jsem prvni v nasi ulici
@MarkyM píše: šikula
no jo ale jen proto, že jsem doma a strašně se nudim..
![]()
Ja taky pecu, strkam to do mrazaku, jen nevim kdy vyndat, aby to bylo mekky???
stricm to pak na balkon, zatim se bojim, ze se to zkazi
linecký, rohlíčky, ořechy atd. je lepší péct dřív, aby to bylo pěkně odleželí. Nepečený až tak týden před vánoci. Dát do krabice, zabalit do igelitu a dát buď na balkon nebo někam do chladu.
@MarkyM píše:
@jizvíkoválinecký, rohlíčky, ořechy atd. je lepší péct dřív, aby to bylo pěkně odleželí. Nepečený až tak týden před vánoci. Dát do krabice, zabalit do igelitu a dát buď na balkon nebo někam do chladu.
takže když to příští víkend dám na balkon, tak OK? samo neslepené, jen základy
@jizvíková píše:
takže když to příští víkend dám na balkon, tak OK? samo neslepené, jen základy
nebo už to tam můžu dát teď??