Kdy začít s gynprodylem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.2.19 23:22

Kdy začít s gynprodylem

Zdravím, mám dotaz, byla mi objevena cysta ma vajecniku 4cm, díky tomu mam úplně rozhozený cyklus… Poslední ms v půlce prosince poté jen spineni. Nyní dnes došla ms. Mám předepsaný gynprodyl na menzes na srovnání cyklu, jenže ms ted došla i když sem si nevzala ani jeden, ale snažíme se o miminko už dlouho a gynprodyl slouží i na podporu těhotenství, jak mi řekla paní v lékárně, i dr… Jen nevím kdy ho mám začít brát jestli ted na začátku ms, nebo potom, a četla jsem i něco že na ovulaci vysadit atp. Moc tomu nerozumím, nikdy jsem prasky na podporu těhotenství nebrala.. Může mi někdo poradit? Prosím, nestojím o žádné arogantní zprávy nebo něco. Samozřejmě že zkonzultují s gynekologem, jenže k němu jdu až koncem týdne a nechci něco zameskat. Pravděpodobně ted budu mít hrozně rozhozený cyklus a nepoznám kdy bude a nebude ovulace.. Nevím přibližně ani datum asi vyřeším ovulacnim testem to ještě uvidíme.. Jen nevím jestli si nemám dneska vzít ten gynprodyl abych něco nezameskala :roll: a zrovna bych se chtěla i zeptat, jestli s těmito prasky nemáte zkušenosti, jak dlouho trvá po nich otěhotnět přibližně, jestli má cenu to brat nebo ne. Snažíme se půl roku. :andel: děkuji a omlouvám se za nesrozumitelný příspěvek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
97
26.2.19 14:00

Gynprodyl je hormon progesteron a užívá se až po ovulaci. Má za úkol podpořit uhnízdění oplodněného vajíčka. Mě byl předepsán kvůli špinění před menstruací. Momentálně ho užívám 16.DC - 26.DC, pak vysadím a čekám na menstruaci a tak každý měsíc pořád dokola. Ovulaci jsem si zjišťovala měřením bazální teploty a následně mi byla potvrzena i ultrazvukem u gynekologa. Bohužel k otěhotnění mi zatím gynprodyl nepomohl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí