Kdy začít s ovocem

493
29.5.05 21:53

Kdy začít s ovocem

Ahoj holky,

před časem jsem se tu ptala na maso, teď řeším ovoce.. Dívala jsem se na internetu, ale nikde jsem nenašla doporučení, kdy začít dávat ovocné svačinky. Doktorka mi říkala ještě v sedmém měsící, ale nevím, jestli to není brzo… Zas na druhou stranu nevím, jestli má malý z mlíka dost vitamínů.
Moc díky za rady :) , doufám, že se tady nebudu vyptávat pokaždé při začleňování nového jídla :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
29.5.05 22:44

Ahoj. Neboj se a zkus to! Jestli ti papa hezky, tak nic urcite nezkazis. To doporuceni- nejdriv zelenina a pak ovoce je spis, protoze je ovoce sladsi a kdyz zacnes ovocem, tak pak vetsinou zeleninu nechce. Zacala bych necim neutralnim jako jablko, hruska -poprve spis dusene nebo presnidavku a kdyz to pujde tak i cerstve. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
29.5.05 22:48

Ahojky,
ja jsem zacala ovocnou svacinku davat cca 3tydny po zelenine, takze v necelem 7m.
Dala jsem ji odpoledne, vic nam to casove vyhovovalo nez dopoledne, po par dnech, kdy snedla celou presnidavku, jsem uz nedala kojeni a mela jen ovoce.
Pa
Lucka + Klarka 8m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
30.5.05 12:38

Ahoj, začali jsme taky 3 týdny po zelenince. Matýsek mi v obou případech, kdy dostal jablíčko (Hami 1. lžička) a celé to spapal, skoro všechno zase vyblinkal. Zeleninku neblinká, tak nevím, jestli mu to jeblíčko nevadí. Máte někdo zkušenosti s nesnášenlivostí dušeného jablíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.5.05 19:56

Ahoj,
my jsme taky začali cca 2týdny po zelenině a masíčku. My jsme totiž hrozní žrouti!!!
Rozhodně to záleží na mimi!!! Uvidíš jak mu to bude chutnat.
My máme 7měsíců a už papáme 2 ovocné svačinky denně.
Pa a dobrou chuť.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.5.05 21:38

Já se můžu přijpojit k holkám. My jsme cca od 7 měsíce taky začali s ovocem. K tomu jablíčku. Nám to taky občas prďolka vyhodil. Ale já jsem mu to třeba jen nastrouhala někdy teda i podusila, ale spíš to syrový jen nastrouhaný mu nějak nesedlo. Teď už nám je ale 14m a tak papá celý jablíčko okrájený od šlupky sám a kouše a kouše a neblije…
Přeji Vám dobré chutnání…
Slávina 20tt + Matýsek 14m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí