Kdy začít s vývarem apod.?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kdy začít s vývarem a pod
Ahoj, vím že je to pro nás ještě brzy, ale chtěla sem se zeptat, kdy začít dávat k nutrilonu vývar a podobně.
Dost mi malá trpí na prdíky
a doktor mi řelk že to odezní až bude mít smíšenou stravu, tak počítám dny, kdy jí to chudinku přestane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
a už dáváte zeleninku?
ty myslíš kuřecí vývar? Ten bych dala až tak 2-3 týdny po prvním zeleninovém příkrmu
kolik jí je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vzhledem k tomu, že Tvé malé je už celý měsíc tak za dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja zacala prikrmovat po uk. 4m a prvni polivky mel ted uk. 8m ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne ne ještě nic kromě nutrilonu nedáváme, jsou jí teprve necelé dva měsíce. Někde jsem četla, že je možné přikmovat od tří mesíců, tak si to chci raději potvrdit u zkušených matek
co jí můžu dát a co nemohu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to má jediná naděje, je mi jí hrozně líto, už nevím jak bych jí od prdíků ulevila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanaSm píše:
Ne ne ještě nic kromě nutrilonu nedáváme, jsou jí teprve necelé dva měsíce. Někde jsem četla, že je možné přikmovat od tří mesíců, tak si to chci raději potvrdit u zkušených matekco jí můžu dát a co nemohu
tak dát jí můžeš cokoli, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pokud po UM prospívá, přibývá na váze,tak příkrmy nejdříve v 6m, dřív bych dávala pouze pokud by jí UM už nesačilo,byla hladová,ubývala na váze,pak je možné začít po 4m.
Prdy trápí spoustu dětí, kolem 3m až se začne víc hýbat by se to mělo zlepšit
Zkoušej cvičit s nožičkama, nahřáté třešňové pecky na bříško (koupíš v DM), nebo nějaké kapičky (Sab Simplex, Baby Calm), v případě nouze rektální trubičku. Kolik je malé?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já nevím, to bych teda nedělala od 3. měsíce. Ty střívka se musí srovnat
koliky jsou u miminek běžný, právě proto, že is ty střívka musí zvyknout. Je pravda, že po příkrmech to u nás pak bylo lepší, ale nevím, jestli by ti to pomohlo. Počkej do toho 4. měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
s prikrmama jsem zacala po pul roce,maly byl kojeny skoro 6 mesicu.polevky zacinam pomalu ted,bylo mu 8 mesicu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak brzy na to kašli, na prdíky jsou lepší finty než vývar. Zkoušelas nějaké kapky (Sab simplex, Infacol, Babycalm), nebo po lžičkách fenyklový čaj, když je na UM, nebo nahřát bříško, zacvičit nožičkama? Myslím, že začít s příkrmama tak brzo jen kvůli prdíkům je nesmysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak zkoušelas osvědčené rady? Mastička na bříško- při každém přebalení promasírovat ve směru hodinových ručiček, procvičit s nožičkama, dávat loket levé ruky k pravému olínku a naopak. hovat v poloze klubíčku, nebo na tygříka? Probiotika, nebo laktobacily do mlíčka? Kapičky na prdíky? Espumisan, sam simplex, baby calm, infacol, lefax? pecičkový polštářek na nahřívání a pod? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem s masem zacla kratce po zelennina, v sesti mesicich, dcera byla plne kojena. Vyvar jsem teda ale nedavala, nejc. maso ve skle, nebo dobre kureci ci hovezi se zeleninou…
ale moc na to nespolehej, deti si musi na novou stravu take zvyknout a nekdy je to treba trochu ucpe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemuzes delat nic:( nam nic nezabiralo:( ani jedny kapky, masaze, nahrivani, nic. Trochu pomahala trubicka ale jen na par hodin. Musis vydrzet. Man se od prdiku ulevilo tak pred tydnem a to uz mame skoro 4 mesice. Prikrmovat zacnu za tyden ale fakt jen dve az tri lzicky denne, nebudu se nikde hnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit