Kašičky u 4měsíčního kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
7.4.12 23:59

Kašičky u 4-měsíčního kluka

Maminky,
mám doma 4. měsíčního syna. Asi od dvou měsíců spinkal celou noc, poslední mlíčko dostal kolem 19:00-20:00 a pak se obudil kolem 05:00. A ted posledních 14dnů se budí už ve 03:00. Bohužel kojení nám vydrželo pouze 2 měsíce a jsme na Sunaru Nutradefens.
Chci se zeptat, jestli jste některá dávala tak „brzy“ kašičky. Říkala jsem si, že by se tím na noc více zasytil a vydržel…
A pak ještě nevím jestli mléčné či nemléčné kaše.
Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
8.4.12 00:24

Ahoj dávala, malá mi ale po kaši spala od 23hod-5hod a byla jsem šťastná, jak pěkně dlouho spinká :D jinak pokud chceš jen trochu zahustit sunar, stačí nemléčná. Ta mléčná už v sobě sunar má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
8.4.12 07:31

@veruszack :mavam: Já jsem začala dávat kaši malé zhruba od 4,5 měsíce, ale nepřišlo mi, že by po ní spala dýl :nevim: Budí se pořád stejně cca po 4 hodinách na kojení a vstává kolem 6 :nevim: Kaši dám kolem šesté hodiny, ke spaní ukládám kolem půl 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
8.4.12 07:57

zkusit to můžeš, ale pomoct to vůbec nemusí. naopak může spát ještě hůř, protože ho bude bolet bříško. zkusila bych pouze lehounce zahustit UM a uvidíš, jak to malý vezme. jinak spaní se mění každou chvilku. mě starší třeba v půl roce vstávala co hodinu a půl. mladší se mi ještě v 18 měsících budí 2×-10× za noc… a není to tím, že by měl hlad - dáme dudlíka a spí se dál. ve 4 měsících může mít klidně spurt. těžko říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
8.4.12 08:42

U nás to taky nijak nepmohlo. Kaše nekaše, malej se budil pořád stejně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
8.4.12 08:49

ja bych v tomhle veku kase jeste nedavala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.4.12 08:54

ve 4 měsích jsem kaši zkusila a nepomolo to, ale ted jsem koupila jinou co se dělá do mlíčko a to vynechává jedno jídlo a budí se až po 8-9 hodinách, předtím jsem měla co se dělá do vody a ta opravdu nezabrala, po kaši dám ještě dopít mlíčka jsme od 2.měsíců taky na um

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.4.12 09:02

Zkus nejdriv jine mleko, ktere by ho vic zasytilo, pripadne do mlika primichat trosku kase, aby bylo hustejsi. A pokud nezabere, tak klidne kase. Tomas taky nebyl kojeny a prvni prikrmy mel jeste pred ukoncenym 4 mesicem, protoze mu Nutrilon nestacil a rval mi pres den hlady a v noci nespal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
8.4.12 09:47

Ahoj, ja kasi davala hned od 4 mesicu -zacala jsem s ni jako s prvnim prikrmem. Zdalo se mi to lepsi a prirozenejsi, nez zelenina. Jinak byla a je plne kojena. Kase nam pomaha k lepsimu spanku, ale ne kazda :-)) Me spi od 8 do pul ctvrty jen po mlecne vanilkove kasi z DM (babylove) :-) Kdyz kasi nedostane a jen ji vecer nakojim, tak se mi budi po 2 hodinach. Jine kase nemely takovy uspech-zkousela jsem Sunarku, Hami prvni kasi a po tech se budila. Po nemlecne ryzove kasi udelane do UM mi blinkala (chtela jsem sdelat Nutríon, co jsem mela doma pro sichr), ale nesnese to. Jinak ji to davam na lzicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí