Kdy začít s vývarem apod.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
8.4.12 20:55

S příkrmy bych začala nejdřív s ukončeným 4. měsícem a stejně tady není záruka, že bude po problému. Dcerka řvala po příkrmech v půl roce s prdy jak divá :zed:
V necelých 2 měsících má na prdíky ještě nárok, někoho to holt trápí dýl. Je to blbé, ale je to tak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.4.12 20:55

Jinak bych take zkousela na ulevu to co tu bylo zmineno…a taky neni prdik jako prdik. Nektere deti se krouti a placi, ne ze je neco boli, ale ze jsou nespokojene celkove, nezrale na ten velky svet ve kterem ted jsou a ze treba zpracovavaji zazitky ze dne (plac kolem seste-sedme vecer). Na to jsou taky finty. Pomaha pevne zavinuti, zkus pustit vysvac, nebo fen. houpani, noseni v satku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.4.12 20:57

Už sme všechno vyzkoušely, pokaždé před spaním jí masíruji, mažu, nahřívám bříško, do jídla jí dáváme espumisan a vždy tak okolo páté ráno jí to chytí a je pravda že jí utišim jen když mi leží na prsou. Jakmile jí po usnutí položim do potýlky, tak se začne kroutit a plakat. Tak to budeme muset přetrpět alespon do toho 4měsíce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
8.4.12 20:57

já bych na to tak nespolíhala, že se změnou stravy přejdou prdíky. Vydrž, ty první 3m jsou nejhorší, pak se to určitě zlepší. Dávej hodně ležet na bříško, pak se jim líp prdí. S příkrmama přijdou jiný starosti, věř že z toho budeš neštastná když začeeš moc brzy, stejně to ty děti nechcou jíst a plivou to. Začala bych nejdříve ve 4-5m pokud na to bude malá připravená, to poznáš. A nechci tě strašit, až přejdou prdíky tak většinou začne bolet zuby nebo cokoliv jinýho a mimčo stejně nebývá jen usměvavý

• Citovat
  • Upravit
6956
8.4.12 20:58

Nepomuze smisena strava, ale to az se posili brisni svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
8.4.12 20:59

Pokud bude prospivat, urcite bych zacla az po ukoncenem 6. mesici. Jak uz tu nekdo psal, jak se zacne vic hybat, tak se to urcite zlepsi. Jinak nam pomohli probioticky kapky, aspon myslim, pokud to nebylo tim, ze uz byla starsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.4.12 20:59

Nam trochu pomohlo ty blbe kapky vysadit. Bylo ji po nich jeste vic zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.4.12 21:00

Takže je tu naděje že i bez smíšené stravy se jí to trochu ustálí?! Jestli dobře chápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.4.12 21:01

Jo je:) az posili brisko a nebo se pokus ty kapky postupne vysadit a uvidis. My koupily probiotika laktobacilky a trochu se ji ulevilo. Michaji se do mlika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
8.4.12 21:01

urcite,zacne se vic hybat a bude lip :lol: zatim to chce pevny nervy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.4.12 21:05

Tak alepoň že je nějaká naděje i bez přikmování, je mi úplně jedno že se nevyspim, ale jí je mi strašně líto, kolikrát mam nakrajíčku i já :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
8.4.12 21:07

To te chapu,mi uz to mame nastesti za sebou,taky jsme si uzili a chovali… :D drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.4.12 21:09

Děkuji :kytka: , snad jí to brzy přejde, chuděrku mojí milovanou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.4.12 21:13

Nam pomohl jeste trochu hermankovej caj, po nem se krasne pokadi a vyprdi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.4.12 21:16

Ale ten je až od 2 měsíce ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie