Kdy začne spát celou noc

2
22.8.12 20:21

kdy začne spát celou noc

Ahoj maminky mám 8 měsíčního kluka do 7 měsíce jsem kojila pak začal přez den mléko odmítat a já o něj přišla. Marně jsem doufala že tím i začne celou noc spát, ale nepovedlo se dvakrát za noc si řekne o flašku i když před spaním dostane kaši na dobrou noc. Je možný že má vážně hlad nebo to dělá ze zvyku budí se pořád ve stejné hodiny na minutu přesně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
457
22.8.12 20:27

No, já tě nechci děsit, ale moje skoro tříletá dcera ještě bez probuzení, kdy nás volá nebo přijde za náma noc nepřespí. Někdy je to jedno větší probuzení, ale někdy i tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
22.8.12 20:29

Ahoj, těžko říct :lol:
moje malá má 13měs. a budí se 3X na papání :D Pediatr mi řekl, že do dvou let to nemám řešit, a kromě toho si myslím, že ona ma chudinka fakt hlad, neprobudí se uplne „jen“ brečí, jak dostane flašku hned vypije a spinká dál. Před cca 2týdny jsme šli k dr. kvuli nemoci, ale zastupovala ho jiná dr., a ta mi na to řekla, ať okamžitě přestanu podávat v noci jídlo, že ji zkazím zuby a žaludek :D
Takže si vyber :think: Já to nehrotím, zvykla jsem si, věřím, že dozraje čas a odbourá se to samo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.8.12 20:29

Nas syn 16mesiu se budi na piti, nekdy vstavam k nemu 2× nekdy i treba 3× a nekdy i kazdu chvili mi to prijde jak kdyby vstavala i 6× nepocitam to jen ta odhaduji, prijde mi to tak..Ale jeho tata muj manzel taky hodne pil v noci, ale jinak spime celou noc, jen se napije a haja dal,…Ale taky jsem zvedava ky prestane s tim pitim nocnim.. :nevim: :nevim: :nevim: Kamosky co maji o par mesicu starsi deti tak se jim nebudi a spi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
22.8.12 20:31

Ahoj, tak moje zkušenost je taková, že hlad nemá (ale přes den kojíme). V noci se mi hrozně budil, pořád chtěl prso, tak jsem to jednoho dne úplně zabalila a prso už nedala a od té doby (po pár prořvaných nocí) je relativně klid. Večer má hodinu před spaním kaši, pak těsně před spaním prso a pak až nejdřív v pět ráno kojím. Takže podle mně jde o zvyk. :-) neříkám ale, že když to omezíš, že bude spát celou noc bez jediného probuzení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
22.8.12 20:32

Tak u nás malý začal spát celou noc tak kolem 19. - 20. měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
22.8.12 20:33

Taky se nam syn jeste porad budi. Je mu 15 mesicu (skoro 16) Mam ale pocit, ze ma spis zizen nez hlad, takze dnes mu zkusim dat poprve misto mleka vodu. :) No, jsem zvedava, jak to dopadne. :D

• Citovat
  • Upravit
1452
22.8.12 20:35
@Jaja87 píše:
Nas syn 16mesiu se budi na piti, nekdy vstavam k nemu 2× nekdy i treba 3× a nekdy i kazdu chvili mi to prijde jak kdyby vstavala i 6× nepocitam to jen ta odhaduji, prijde mi to tak..Ale jeho tata muj manzel taky hodne pil v noci, ale jinak spime celou noc, jen se napije a haja dal,…Ale taky jsem zvedava ky prestane s tim pitim nocnim.. :nevim: :nevim: :nevim: Kamosky co maji o par mesicu starsi deti tak se jim nebudi a spi..

měla jsem tu na prázdninách neteř 8letou, segra mě upozorňovala, ať nezapomenu v noci na lahev s vodou, že se furt budí na pití..samozřejmě jsem zapoměla a neteřinka se nevzbudila za celé tři týdny ani jednou :-O Je fakt, že přes den jsem hlídala ať dodržuje pitný režim, možná to bylo i tím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.8.12 20:35

@Scarlett2011 Taky davam vodu na noc, radili mi to zde maminky kdysi, ze by mel se prestat budit, ze mu to nebude treba chutnat, ale nas malej asi vypije vse je mu to asi jedno co pije.. :dance: :dance: No nepije tolik jak kdyz mel v noci caje, ale pije no.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.8.12 20:36

Já jsem přišla o mléko u druhorozeného v necelých 7m. Ještě párkrát dostal U v noci, když se vzbudil, ale pak jsem mu strčila dudel a spal dál. Bych taky ohla dělat mlíko ještě doteď. Pokud má dítě jídelníček nějak rozumně přes den postavený, tak v noci může mít maximálně tak žízeň, mlíko už považuju pak za zvyk.
(ale ne že by pak spal celou noc, budil se na ten zatracený dudel ještě x týdnů třeba několikrát za noc :evil: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726

Ahoj, tak tomu bych udělala rychlou přítrž. Pokud se ti budí ve stejnou dobu, tak je to jen zvyk… Vřele doporučuju knížku Každé dítě může dobře spát (najdeš i na ulozto) - buď metoda kontrolovaného pláče nebo postupné snižování mléka, až nedostane nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Náš začal spát celou noc v 19. měsících. Od odstavení v necelém roce to na mě taky zkoušel s buzením v pravidelných intervalech na mlíko. Ale nepodlehla jsem mu, nabízela jsem vodu. Po asi třech probrečených nocích se budík jenom kolem jedenáctý na vodu a hlavně aby si zkontroloval, že je maminka u něj :)

• Citovat
  • Upravit
6391
22.8.12 20:38

@burgundy No ja si to vzy chystam automaticky…No kdybych zapomnela, tak myslim ze by se i tak asi vzbudil, a ja bych musela vstat a jit nalit vodu. :roll: :roll: Jinak malej kdyz na noc spal u me babicky, protoze jsme se brali 11 srpna, a aby jsme si to uzili vzala si moje babicka Tadeaska sebou k sobe domu, rikala jsem ji ze se malej budi v noci na piti, a co myslite?? Malej se ani jednou prej na piti nevzbudil, ale taky moc za den nenaspal tak byl asi natolik unaven ze spal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
22.8.12 20:39

Zvláštní, náš prcek spí celou noc už od 2 měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
22.8.12 20:40

@diksík Ahoj, můj syn spí od dvou měsíců celou noc, samozřejmě semtam se vzbudil ale třeba jednou za noc a třeba jednou týdně. Teď ale ve dvou letech začal mít trošku problémy a semtam má strach a chce k nám. Jinak u toho miminka si myslím, že je to o zvyku. V 8 měsících si myslím, že už by klidně mohl vydržet spinkat celou noc bez pití. Asi bych mu zkusila dát třeba jenom převařenou vodu a zase spinkat. Víc rad pro tebe asi mít nebudu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí