Kdy začne spát celou noc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101747
22.8.12 20:57

@Scarlett2011 Tak u nás teklo zatím všechno, včetně NUKu :-) ale on je potvora vynalézavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
22.8.12 20:57

@Jaja87
Taky to muze byt jen tim, ze je v obdobi, kdy se deti fixujou na urcitou vec. Asi bych mu nechala tu lahev. Sice bych zkousela, nabizela, ale nehrotila to. ;)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
22.8.12 20:58

@j.a.n.i1
Tak treba v Anglii prodavaji lepsi. :mrgreen: Ziju v Anglii.

• Citovat
  • Upravit
6391
22.8.12 20:59

@Scarlett2011 Obcas to zkousim ale vzdy je to bez uspechu, treba casem z neho bude pit..A zamiluje si ho. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.8.12 21:01

Ja myslim, ze by v noci mit hlad nemeli, ja razim nazor, ze v noci by si melo brisko odpocinout. Me dcera spi celou noc cca od sesteho mesice, kdy jsem utla nocni kojeni. Ted ma dva, obcas v noci z polospanku knoura hama hama. Asi muze mit hlad, kdyz jidlu pres den moc neda, ale vetsinou na to moc neslysim. Parkrat jsem teda dala…

ja bych se to snazila odbourat, cim dyl se toho bude zbavovat, tim podle me to pujde hur. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
22.8.12 21:22

taky se budí

No já mám doma 8,5měsíční holčičku a budí se 3× za noc. Nakojím a spinká dále. Kamarádka má 10měsíčního klučinu a kojí co 2 hoďky (v noci). Zato další dvě kamarádky mají miminka, která se nebudila v noci téměř nikdy. Myslím, že je to individuální. Asi počkám, až malé vyrostou zoubky a pak zkusím odnaučovat to noční kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.8.12 21:29
@Lorr píše:
to máš fajn že ho „umlčíš“ dudlíkem, moje malá od narození odmítá dudlík i flašku, a to jsem vyzkoušela různé tvary i materiály a nic :nevim: u nás prostě prso vede

prvorozený dudel neměl. S ním jsem vydržela do 9m, buzení po hodině, dítě neustále na prsu. Když jsem se ráno začla budit migrénami z nevyspání a nevhodné polohy, tak jsem řekla dost a zkrátka prso nedala. Když se v noci vzbudil, tak jsem nabídla vodu, pak samozřejmě trochu kvílel, tak jsem ho vyndala z postýlky, snažila se zaujmout něčím (ale nerozsvěcela a mluvila jen velice tiše), když začal klimbat, tak jsem ho zas položila. párkrát jsem to musela zopakovat, ale do pár dnů se v noci téměř přestal budit, pak jsem ho šoupla do svého pokojíku a vzbudil se maximálně 1× za noc na tu vodu a spal dál.
Ale když jsem to zkoušela tehdy v 7m, tak to neprošlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.8.12 21:31
@suik píše:
ja bych se to snazila odbourat, cim dyl se toho bude zbavovat, tim podle me to pujde hur. :nevim:

Taky si myslím. Mimino je ještě celkem bezbranný, batole pak dokáže už být hodně vytrvalé, vymýšlet různé „finty“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.8.12 21:34

Já to shrnu do trojnásobku: kolem roku už všechny moje pažravky byly schopny „dát“ celou noc. Dostaly do ruky flašku s čajem a s tím si bohatě vystačily ;)

Příspěvek upraven 22.08.12 v 21:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
22.8.12 21:35
@suik píše:
Ja myslim, ze by v noci mit hlad nemeli, ja razim nazor, ze v noci by si melo brisko odpocinout. Me dcera spi celou noc cca od sesteho mesice, kdy jsem utla nocni kojeni. Ted ma dva, obcas v noci z polospanku knoura hama hama. Asi muze mit hlad, kdyz jidlu pres den moc neda, ale vetsinou na to moc neslysim. Parkrat jsem teda dala…ja bych se to snazila odbourat, cim dyl se toho bude zbavovat, tim podle me to pujde hur. :nevim:

No segra s nočním kojením přestala asi když měl malý 15 měsíců. Zase má něco do sebe, že už má dítě rozum.. vstával k němu v noci tatínek, malý si pořval… to bylo 1 noc. No a druhou se probudil, kňourknul a usnul. A od té doby spí krásně… tak doufám, že moje malá bude po svém bratranci a taky se to naučí tak rychle. Ale jak jsem psala, dokud ji rostou zuby, tak ji v noci asi kojit budu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
22.8.12 22:00
@Gladys píše:
prvorozený dudel neměl. S ním jsem vydržela do 9m, buzení po hodině, dítě neustále na prsu. Když jsem se ráno začla budit migrénami z nevyspání a nevhodné polohy, tak jsem řekla dost a zkrátka prso nedala. Když se v noci vzbudil, tak jsem nabídla vodu, pak samozřejmě trochu kvílel, tak jsem ho vyndala z postýlky, snažila se zaujmout něčím (ale nerozsvěcela a mluvila jen velice tiše), když začal klimbat, tak jsem ho zas položila. párkrát jsem to musela zopakovat, ale do pár dnů se v noci téměř přestal budit, pak jsem ho šoupla do svého pokojíku a vzbudil se maximálně 1× za noc na tu vodu a spal dál.
Ale když jsem to zkoušela tehdy v 7m, tak to neprošlo

tak u nás to zatím funguje tak že se malá vzbudí zhruba kolem 23 hod, spát chodí v 19 hod dostane prso napije se a ihned usíná, a pak se budí tak kolem čtvrté, záleží no někdy má noc že vzbudí i 5× a někdy jen 1×, teďka se nám tlačil první zoubek takže chtěla být nalepená na prsu furt i v noci chtěla spát jen při mě, a jak píšeš ráno jsem vstávala rozlámaná a nevyspalá ale né proto že by malá křičela jen chtěla maminku, tak to mi samozřejmě nevadí, na jednu stranu jsem ráda že ten dudlík nechce ale na druhou stranu si říkám že někdy zacpat pusu dudlem by nebylo špatné :mrgreen: a to jsi dávala malém jen čistou převařenou vodu? né třeba čajík nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
22.8.12 22:09

Doporučuju knížku Každé dítě může dobře spát:) Nejsem zastáncem toho aby se četla každá hovadina, která zaručeně dobře poradí jak vychovávat děti, ale tohle je fakt dobrý:) Pěkný návod jak naučit děti od 6měs spát sami bez probuzení nebo jak na noční děsy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
22.8.12 22:11
@Kaspinka píše:
Doporučuju knížku Každé dítě může dobře spát:) Nejsem zastáncem toho aby se četla každá hovadina, která zaručeně dobře poradí jak vychovávat děti, ale tohle je fakt dobrý:) Pěkný návod jak naučit děti od 6měs spát sami bez probuzení nebo jak na noční děsy :palec:

tak tuhle už jsem taky začala pročítat :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
22.8.12 22:23

My měli nedávno 10 měsíců a kromě dvou nocí nevím, co je to prospat celou noc. Budí se stále ještě několikrát za noc, teď se do toho přidaly ještě zuby. :roll: Zkoušela jsem nahrazovat kojení s čajíkem, ale kdepak, chce prostě prso. Na nějaký vyřvávání nemám sílu. Jak tu někdo psal: počkám do roka a pak se někam uklidím na pár dní a bude se muset postarat tatínek. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
22.8.12 22:59

Téměř 11 měsíční dcera taky nespí celou noc, budí se mi kolem půlnoci a pak kolem páté ráno. Napije se z prsa a dál spí. Láhev s vodou jsem zkusila párkrát, tak to mi bylo rázně a dostatečně nahlas vysvětleno, že toto jako ne - a v paneláku v půlnoci nemůže být o vyřvávací metodě řeč. Přes den a ráno nekojím, jen před spaním a v noci…tak uvidím, kdy se na to vrhnu a nedám jí…asi se na pár dní postěhuju k babičce na venkov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí