Kdy zkusit TT?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
903
22.2.12 19:41

Ahoj,u mě už mrcha byla, teď pomaličku odchází. Tak snad příští měsíc. Ale volala jsem si k dr, mám přijít a napíše mi nějaké hormony na lepší uvolňování vajíčka. Snad to k něčemu bude. Jsem ráda, že to bude řešit už teď a né až za rok. To bych to čekání asi nevydržela :mrgreen: .
Uvidíš, třebas nedorazí.Testy se mají dělat až první den vynechané.Sice tam někdo duchy mít může, ale jistota je lepší až po vynechání. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
22.2.12 19:59

Tak drzim palce! Ale radsi si nech udela hormonalni profil, nez Ti naordinuje treba clostylbegit, na stimulaci vajecniku. Ten se uziva nejcasteji, ale je to dryak. Tak hodne stesti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
22.2.12 20:33

To nevím co mi právě naordinuje. Určitě mi ho bude dělat, mluvil o něm, že napřed provede nějaké testy a pak mi napíše něco právě. A ty s ním máš zkušenost? Jak dryák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
23.2.12 13:42

No slyšela jsem, že se může brát jen párkrát za život, protože může způsobyt rakovinu. Ale to ať Ti řekne Tvůj doktor co a jak. Určitě ví, co dělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
23.2.12 19:47

Téda, tak to je dost vážné. Rakovina není žádná sranda. To je spíš konečná víceméně. A to je hodně podložené?To se budu muset každopádně na to zeptat dr. JEště že to vím. Díky moc.
A co ty? jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
24.2.12 12:41

Kvakac, já jsem to slyšela od holek z diskuze kam chodím, co ten Clostík berou. Já už přesně nevím, jestli říkaly že se má užívat tak tak 6krát za život, a nebo párkát po sobě a pak třeba nejakou dobu pauzu? Já už prostě nevím přesně, tak nechci plašit :oops: Věř svému gynekologovi ;)
U mě je to na prd, už špiním, tak čekám červenou tetku zítra :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
24.2.12 16:44

Panenko, i tak děkuji. Aspoň se cvičně dr zeptám. V pondělí tam vletím a budu chytřejší. Nevíš, jestli udělá ty testy a pak se čeká nějakou dobu na výsledky a pak teprve léčba? Nebo ty výsledky jsou hned. Má docela hezky vybavenou ordinaci, nový sono a tak. Je mi líto, že tetka dorazila. A přitom ji tak moc nezveme, že? Tak snad příští měsíc. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
25.2.12 10:48

No já nevím, jak to je s tou dobou čekání na výsledky a s léčbou, tak uvidíš sama ;) Já mám rozházenej cyklus, ale nechávám to zatím přírodě:) Mě se mrcha teda pěkně rozjela, a teda stačilo mě to, ten stres kolem toho, tak si dám zase pauzu od emimina a snažení. Tak brzké // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí