Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,u mě už mrcha byla, teď pomaličku odchází. Tak snad příští měsíc. Ale volala jsem si k dr, mám přijít a napíše mi nějaké hormony na lepší uvolňování vajíčka. Snad to k něčemu bude. Jsem ráda, že to bude řešit už teď a né až za rok. To bych to čekání asi nevydržela
.
Uvidíš, třebas nedorazí.Testy se mají dělat až první den vynechané.Sice tam někdo duchy mít může, ale jistota je lepší až po vynechání. Držím palečky.
Tak drzim palce! Ale radsi si nech udela hormonalni profil, nez Ti naordinuje treba clostylbegit, na stimulaci vajecniku. Ten se uziva nejcasteji, ale je to dryak. Tak hodne stesti:-)
To nevím co mi právě naordinuje. Určitě mi ho bude dělat, mluvil o něm, že napřed provede nějaké testy a pak mi napíše něco právě. A ty s ním máš zkušenost? Jak dryák?
No slyšela jsem, že se může brát jen párkrát za život, protože může způsobyt rakovinu. Ale to ať Ti řekne Tvůj doktor co a jak. Určitě ví, co dělá ![]()
Téda, tak to je dost vážné. Rakovina není žádná sranda. To je spíš konečná víceméně. A to je hodně podložené?To se budu muset každopádně na to zeptat dr. JEště že to vím. Díky moc.
A co ty? jak jsi na tom?
Kvakac, já jsem to slyšela od holek z diskuze kam chodím, co ten Clostík berou. Já už přesně nevím, jestli říkaly že se má užívat tak tak 6krát za život, a nebo párkát po sobě a pak třeba nejakou dobu pauzu? Já už prostě nevím přesně, tak nechci plašit
Věř svému gynekologovi ![]()
U mě je to na prd, už špiním, tak čekám červenou tetku zítra ![]()
Panenko, i tak děkuji. Aspoň se cvičně dr zeptám. V pondělí tam vletím a budu chytřejší. Nevíš, jestli udělá ty testy a pak se čeká nějakou dobu na výsledky a pak teprve léčba? Nebo ty výsledky jsou hned. Má docela hezky vybavenou ordinaci, nový sono a tak. Je mi líto, že tetka dorazila. A přitom ji tak moc nezveme, že? Tak snad příští měsíc. ![]()
No já nevím, jak to je s tou dobou čekání na výsledky a s léčbou, tak uvidíš sama
Já mám rozházenej cyklus, ale nechávám to zatím přírodě:) Mě se mrcha teda pěkně rozjela, a teda stačilo mě to, ten stres kolem toho, tak si dám zase pauzu od emimina a snažení. Tak brzké // ![]()