Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já žiju život, tak jak chci a jsem upřímná k sobě i k ostatním. Takže já nežiju na kdyby, ale na přítomnost a dělám to co chci.
Ja jako dite si vzdycky prala, aby me nekdo “omylem” zamknul v hrackarstvi a ja ai celou noc hrala s hrackama, ktery jsem nikdy nemela ![]()
Ted bych spis chtela prozit nektere veci jeste jednou
@smajlik345 píše:
Já žiju život, tak jak chci a jsem upřímná k sobě i k ostatním. Takže já nežiju na kdyby, ale na přítomnost a dělám to co chci.
Mám to stejně. Buď to okolí pobere a nebo ne.
Já bych některé lidi poslala kamsi. Ale jelikož jsem slušná, neudělám to. A oni by to ani nepochopili.
Dělám i „zakázané“ věci a mám svůj život moc ráda, není nic co bych udělala kdyby si to někdo nepamatoval. Hmm, mám svůj život fakt ráda ![]()
@Vemas píše:
Ja jako dite si vzdycky prala, aby me nekdo “omylem” zamknul v hrackarstvi a ja ai celou noc hrala s hrackama, ktery jsem nikdy nemela
Pekne ![]()
Zapomnela jsem dodat, ze je to tema pro odlehceni a zabavu. Rozhodne tu nechci velebit lhani a pokrytectvi. To neni ucelem.
@Vemas píše:
Ja jako dite si vzdycky prala, aby me nekdo “omylem” zamknul v hrackarstvi a ja ai celou noc hrala s hrackama, ktery jsem nikdy nemela
To jsem si taky vždycky přál, akorát s hospodou ![]()
Ja nic takoveho asi nemam, jsem spokojena tak, jak jsem… nektere veci bych tedy udelala rada, ale moralka mi brani, i kdyz by si to nikdo nepamatoval… ale treba me jeste neco napadne.
A proc chces projit naha po ulici?
@Limi123 píše:
Ja nic takoveho asi nemam, jsem spokojena tak, jak jsem… nektere veci bych tedy udelala rada, ale moralka mi brani, i kdyz by si to nikdo nepamatoval… ale treba me jeste neco napadne.A proc chces projit naha po ulici?
Asi chce vidět, jak budou všichni čumět ![]()
řekla bych tchyni že je to kráva a ať jde do prde. e
![]()
Měla bych techtle-metle s mužem, který si mu už dlouho dobu líbí, doma bych ho nechtěla ani za boha, svého manzela bych taky nikdy nevymenila, ale být bez závazku nevaham ani vteřinu
možná bych byla zklamaná a byl by klid
![]()
Strašně bych se opila a tančila v klubu až do rána. (pro mnohé nic extra ale já jsem morálně prostě strašně upjata
)
@Anonymní píše:
Kdyby existovala moznost, prozit si jeden den s tim, ze to co se v nem stane si nikdo krome Vas nebude pamatovat (ten den by se pro ty ostatni zkratka nikdy nestal), co byste udelali?![]()
/1/ Prosla bych se naha po ulici.
/2/ Sve kolegynce bych konecne rekla, ze mi jeji manzel opakovane posila zprávy o tom, jak je ze me hotovej a uz dvakrat mi poslal kvetiny, i kdyz ho naprosto ignoruju a delam, ze nic.
Abyste chapali, ona je nekdy fakt az zla a uziva si to. Vytahuje se, jaky je ten jeji uzasny, verny a spolehlivy, jaky je uspesny a pekny a kdesi cosi, a ty ostatni jsou nesebevedome slepky, co si neumi vybrat poradneho chlapa, sbiraji sekac nebo podradne kusy a pak se divi, ze doma buli). V realu ji to ale nereknu. Maji dite a nejsem mrcha. Beztak to o nem vi a ty silacke reci jsou jeji druh obrany.
/3/ Polibila bych jednoho kolegu, jen tak, poradne a pekne necekane. Je to totiz fakt fesak.![]()
![]()
![]()
Dělám to, co chci. Nikoho líbat nemusím, nahá chodím maximálně doma a jeden z mých špatných snů byl, že jsem se někde ocitla bez šatů. S kolegyněmi v práci se snažím vycházet, trávíme spolu dost času a až na běžné spory ve slepičinci to docela jde. Žádný muž mi nevypisuje slinty, to bych mu nedovolila a blokla si ho.
@Moringa píše:
Asi chce vidět, jak budou všichni čumět
Nebo se posmívat? ![]()
@Russet píše:
Nebo se posmívat?
Mám takové tušení, že to asi vidět nechce… ![]()
@Limi123 píše:
Ja nic takoveho asi nemam, jsem spokojena tak, jak jsem… nektere veci bych tedy udelala rada, ale moralka mi brani, i kdyz by si to nikdo nepamatoval… ale treba me jeste neco napadne.A proc chces projit naha po ulici?
Jen tak. Ten mix pohorsenych, potesenych a zhnusenych pohledu…
A taky v tom horku to musi bejt bezva
Nuda plaz ve meste nebude nuda.
Kdyby existovala moznost, prozit si jeden den s tim, ze to co se v nem stane si nikdo krome Vas nebude pamatovat (ten den by se pro ty ostatni zkratka nikdy nestal), co byste udelali?
/1/ Prosla bych se naha po ulici.
/2/ Sve kolegynce bych konecne rekla, ze mi jeji manzel opakovane posila zprávy o tom, jak je ze me hotovej a uz dvakrat mi poslal kvetiny, i kdyz ho naprosto ignoruju a delam, ze nic.
Abyste chapali, ona je nekdy fakt az zla a uziva si to. Vytahuje se, jaky je ten jeji uzasny, verny a spolehlivy, jaky je uspesny a pekny a kdesi cosi, a ty ostatni jsou nesebevedome slepky, co si neumi vybrat poradneho chlapa, sbiraji sekac nebo podradne kusy a pak se divi, ze doma buli). V realu ji to ale nereknu. Maji dite a nejsem mrcha. Beztak to o nem vi a ty silacke reci jsou jeji druh obrany.
/3/ Polibila bych jednoho kolegu, jen tak, poradne a pekne necekane. Je to totiz fakt fesak.