Kdybych mohla, udelala bych...????????

Anonymní
18.8.20 21:38

Kdybych mohla, udelala bych...????????

Kdyby existovala moznost, prozit si jeden den s tim, ze to co se v nem stane si nikdo krome Vas nebude pamatovat (ten den by se pro ty ostatni zkratka nikdy nestal), co byste udelali? :lol:

/1/ Prosla bych se naha po ulici. :oops:

/2/ Sve kolegynce bych konecne rekla, ze mi jeji manzel opakovane posila zprávy o tom, jak je ze me hotovej a uz dvakrat mi poslal kvetiny, i kdyz ho naprosto ignoruju a delam, ze nic.

Abyste chapali, ona je nekdy fakt az zla a uziva si to. Vytahuje se, jaky je ten jeji uzasny, verny a spolehlivy, jaky je uspesny a pekny a kdesi cosi, a ty ostatni jsou nesebevedome slepky, co si neumi vybrat poradneho chlapa, sbiraji sekac nebo podradne kusy a pak se divi, ze doma buli). V realu ji to ale nereknu. Maji dite a nejsem mrcha. Beztak to o nem vi a ty silacke reci jsou jeji druh obrany.

/3/ Polibila bych jednoho kolegu, jen tak, poradne a pekne necekane. Je to totiz fakt fesak. 8) :oops: :srdce: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
18.8.20 21:47

Já žiju život, tak jak chci a jsem upřímná k sobě i k ostatním. Takže já nežiju na kdyby, ale na přítomnost a dělám to co chci.

• Citovat
  • Upravit
6024
18.8.20 21:49

Ja jako dite si vzdycky prala, aby me nekdo “omylem” zamknul v hrackarstvi a ja ai celou noc hrala s hrackama, ktery jsem nikdy nemela :mrgreen:
Ted bych spis chtela prozit nektere veci jeste jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
18.8.20 21:51
@smajlik345 píše:
Já žiju život, tak jak chci a jsem upřímná k sobě i k ostatním. Takže já nežiju na kdyby, ale na přítomnost a dělám to co chci.

Mám to stejně. Buď to okolí pobere a nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3199
18.8.20 21:52

Já bych některé lidi poslala kamsi. Ale jelikož jsem slušná, neudělám to. A oni by to ani nepochopili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
18.8.20 21:52

Dělám i „zakázané“ věci a mám svůj život moc ráda, není nic co bych udělala kdyby si to někdo nepamatoval. Hmm, mám svůj život fakt ráda :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.20 21:55
@Vemas píše:
Ja jako dite si vzdycky prala, aby me nekdo “omylem” zamknul v hrackarstvi a ja ai celou noc hrala s hrackama, ktery jsem nikdy nemela :mrgreen:
Ted bych spis chtela prozit nektere veci jeste jednou

Pekne :lol:

Zapomnela jsem dodat, ze je to tema pro odlehceni a zabavu. Rozhodne tu nechci velebit lhani a pokrytectvi. To neni ucelem.

• Citovat
  • Upravit
14751
18.8.20 21:55
@Vemas píše:
Ted bych spis chtela prozit nektere veci jeste jednou

To jsem si taky vždycky přál, akorát s hospodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
18.8.20 22:02

Ja nic takoveho asi nemam, jsem spokojena tak, jak jsem… nektere veci bych tedy udelala rada, ale moralka mi brani, i kdyz by si to nikdo nepamatoval… ale treba me jeste neco napadne.

A proc chces projit naha po ulici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
18.8.20 22:08
@Limi123 píše:
Ja nic takoveho asi nemam, jsem spokojena tak, jak jsem… nektere veci bych tedy udelala rada, ale moralka mi brani, i kdyz by si to nikdo nepamatoval… ale treba me jeste neco napadne.A proc chces projit naha po ulici?

Asi chce vidět, jak budou všichni čumět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.20 22:13

:think: řekla bych tchyni že je to kráva a ať jde do prde. e :mrgreen: :mrgreen:

Měla bych techtle-metle s mužem, který si mu už dlouho dobu líbí, doma bych ho nechtěla ani za boha, svého manzela bych taky nikdy nevymenila, ale být bez závazku nevaham ani vteřinu :mrgreen: možná bych byla zklamaná a byl by klid :lol: :mrgreen:

Strašně bych se opila a tančila v klubu až do rána. (pro mnohé nic extra ale já jsem morálně prostě strašně upjata :mrgreen:)

• Citovat
  • Upravit
53518
18.8.20 22:15
@Anonymní píše:
Kdyby existovala moznost, prozit si jeden den s tim, ze to co se v nem stane si nikdo krome Vas nebude pamatovat (ten den by se pro ty ostatni zkratka nikdy nestal), co byste udelali? :lol:

/1/ Prosla bych se naha po ulici. :oops:

/2/ Sve kolegynce bych konecne rekla, ze mi jeji manzel opakovane posila zprávy o tom, jak je ze me hotovej a uz dvakrat mi poslal kvetiny, i kdyz ho naprosto ignoruju a delam, ze nic.

Abyste chapali, ona je nekdy fakt az zla a uziva si to. Vytahuje se, jaky je ten jeji uzasny, verny a spolehlivy, jaky je uspesny a pekny a kdesi cosi, a ty ostatni jsou nesebevedome slepky, co si neumi vybrat poradneho chlapa, sbiraji sekac nebo podradne kusy a pak se divi, ze doma buli). V realu ji to ale nereknu. Maji dite a nejsem mrcha. Beztak to o nem vi a ty silacke reci jsou jeji druh obrany.

/3/ Polibila bych jednoho kolegu, jen tak, poradne a pekne necekane. Je to totiz fakt fesak. 8) :oops: :srdce: :lol:

Dělám to, co chci. Nikoho líbat nemusím, nahá chodím maximálně doma a jeden z mých špatných snů byl, že jsem se někde ocitla bez šatů. S kolegyněmi v práci se snažím vycházet, trávíme spolu dost času a až na běžné spory ve slepičinci to docela jde. Žádný muž mi nevypisuje slinty, to bych mu nedovolila a blokla si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.8.20 22:16
@Moringa píše:
Asi chce vidět, jak budou všichni čumět :mrgreen:

Nebo se posmívat? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
18.8.20 22:18
@Russet píše:
Nebo se posmívat? :P

Mám takové tušení, že to asi vidět nechce… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.20 22:25
@Limi123 píše:
Ja nic takoveho asi nemam, jsem spokojena tak, jak jsem… nektere veci bych tedy udelala rada, ale moralka mi brani, i kdyz by si to nikdo nepamatoval… ale treba me jeste neco napadne.A proc chces projit naha po ulici?

Jen tak. Ten mix pohorsenych, potesenych a zhnusenych pohledu… :lol: :lol: A taky v tom horku to musi bejt bezva :lol: Nuda plaz ve meste nebude nuda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak