Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@marra2 píše:
Panenko skakava..
Ale no tak, není to nejhloupější diskuze
![]()
@Anonymní píše:
Ale no tak, není to nejhloupější diskuze![]()
Tak já ti tedy odpovím. Když si tam strkas něco, cokoliv a strkas to tam na sucho, co se stane?
Nedivím se, že jsi bez partnera ![]()
Toto si do života nikdo normální pustit nemůže ![]()
@Šmoulice píše:
Nedivím se, že jsi bez partnera
Toto si do života nikdo normální pustit nemůže
Co prosím? Co jsem udělala tak hrozného??
@marra2 píše:
Tak já ti tedy odpovím. Když si tam strkas něco, cokoliv a strkas to tam na sucho, co se stane?
Na sucho to nebylo ![]()
Šmarja zas ten anonym. Nevadí, stejně mi tu nikdo normálně neodpoví ![]()
Tak lubriknatem nic nezkazis. Nechapu jak si tam neco můžeš cpat na sucho
tos musela citit, ze to nejde uplne hladce ne?
@Kriss Tina píše:
Tak lubriknatem nic nezkazis. Nechapu jak si tam neco můžeš cpat na suchotos musela citit, ze to nejde uplne hladce ne?
Nejsem blbá. Mně jde o to že na sucho to nebylo, vzrušená jsem byla ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, anonym z důvodu intimní otázky
Jsem momentálně bez partnera a tak jsem si koupila nějaké věcičky ze sexshopu, dildo, malý vibrátor.. je to super, ale má to jeden háček, to dildo je z gumy na první pohled příjemné, měkké tak akorát, ale blbě „klouže“je lehce větších rozměrů než jsem zvyklá a po prvním vyzkoušením cítím, že jsem dole jakoby odřená
A co teď s tím? Máte nějaké zkušenosti? Napadlo mě, jestli by pomohl lubrikant, že to pak bude lépe klouzat a neodře mě tonebo být prostě více mokrá, co myslíte?
Děkuju
Hele, to si nesmíš kupovat velikost XXL… když na to nejsi zvyklá… ![]()
@Moringa píše:
Hele, to si nesmíš kupovat velikost XXL… když na to nejsi zvyklá…
Ale ale, zas tak velké to nebylo! Ale příště se asi musím mírnit při tom vybírání ![]()
Ahoj, anonym z důvodu intimní otázky
je lehce větších rozměrů než jsem zvyklá a po prvním vyzkoušením cítím, že jsem dole jakoby odřená 
nebo být prostě více mokrá, co myslíte?
Jsem momentálně bez partnera a tak jsem si koupila nějaké věcičky ze sexshopu, dildo, malý vibrátor.. je to super, ale má to jeden háček, to dildo je z gumy na první pohled příjemné, měkké tak akorát, ale blbě „klouže“
A co teď s tím? Máte nějaké zkušenosti? Napadlo mě, jestli by pomohl lubrikant, že to pak bude lépe klouzat a neodře mě to
Děkuju