Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, jdu si pro radu, nebo možná pro útěchu…synovi budou v prosinci 2 roky a já teď začala chodit na brigádu, chodím na pozdější odpolední a tu celou dobu je s tatínkem…tři dny to probíhalo vše úplně bez problémů bez pláče atd…,ale včera ráno už ke mě nechtěl jít, chtěla jsem ho pochovat a pomazlit a on sebou úplně škubal a že nechce
nenutím ho.Kdyz jsme spolu tak se mu věnuji chodíme spolu ven, hrajeme si a snažím se mu ten čas beze mě vynahradit a budu doufat že ho to někdy přejde. Nemáte někdo taky takovou zkušenost??
Presne tohle delala dcera ve dvou letech manzelovi, meli uplne pohodovy vztah, manzel s ni byl diky covidu casto a kdyz jsem byla 10 dni v porodnici, tak s ni byl neustale.
Po mem navratu z porodnice musel ze dne na den do nemocnice, byl tam 14 dni a po navratu k nemu dcera vubec nechtela. Presne sebou skubala, plakala, utikala….tezko rict, proc se to stalo, mozna se bala, ze zase zmizi. Po cca dvou tydnech se to zase spravilo a vratilo k normalu, tak verim, ze u Vas to bude taky tak ![]()
Dcera takhle nechce manzela uz tak 5 mesicu, porad cekam, kdy ji to prejde
…kdyz je cely tyden v praci (dela na smeny) tak je to vzdy horsi
Není to jen období? U nás takhle dcerka někdy kolem roku a půl odmítala manžela, nesměl na ni sahat, přebalovat, oblékat, koupat, připravovat jídlo… jsem musela jen já. A to vůbec pryč nebyl, ani se u nás nic nezměnilo… Trvalo to myslím 14 dnů, muž byl úplně vyřízený, ale jak to přišlo, tak to odešlo…