Můžou to být příznaky těhotenství?

Anonymní
30.7.20 21:59

Když mu to uteklo ????

Ahoj měla bych na vás dotaz. Je mi trochu trapne. S přítelem provozujeme prerusovany sex s tím když to uteče tak nevadí mimčo plánujeme, ale chtěli jsem ještě vyřešit pár záležitosti. Měla jsem ovulaci 26.7 a přítel to nestihnul. Dostat to mám 9.8 hned druhý den me začalo bolet v boku vím že je to brzo asi. Ale sileny nadýmání a větry vůbec na to netrpím. Pořád to přetrvává můžu být těhotná? :nevim: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2015
30.7.20 22:08

Moc brzo na priznaky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
30.7.20 22:14

To jsi si spíš vsugerovala příznaky, těhotná být můžeš, ale na příznaky je brzy

• Citovat
  • Upravit
72725
30.7.20 22:30
@Anonymní píše:
Ahoj měla bych na vás dotaz. Je mi trochu trapne. S přítelem provozujeme prerusovany sex s tím když to uteče tak nevadí mimčo plánujeme, ale chtěli jsem ještě vyřešit pár záležitosti. Měla jsem ovulaci 26.7 a přítel to nestihnul. Dostat to mám 9.8 hned druhý den me začalo bolet v boku vím že je to brzo asi. Ale sileny nadýmání a větry vůbec na to netrpím. Pořád to přetrvává můžu být těhotná? :nevim: :srdce:

Příznaky nejsou tak brzy a taky ne nadýmání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
30.7.20 22:47

Neřekla bych, že cokoli z toho je příznak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
30.7.20 23:16
@anička65 píše: neřekla bych, že cokoli z toho je příznak :D

no přesně tak :mrgreen: je to komické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42528
30.7.20 23:32

V žádném případě netrpíš příznaky těhotenství, na to je moc brzy. Těhotenství je možné, ale příznaky se projeví později, kdyby se náhodou povedlo, když mu to teda uteklo. Ale tobě rozhodně utekla interpunkce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
31.7.20 00:16

Na příznaky je brzy, každopádně nadýmání a tak po sexu, především to nechranenem, není nic neobvyklého…můžou byt různé důvody, já to jednou taky měla takto dva-tři dny po sexu a těhotná jsem fakt nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
31.7.20 09:34

Píchání v boku může být ovulace nebo následek sexu, nebo cokoliv co se ti děje v těle :lol: Musíš prostě počkat na menstruaci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
31.7.20 22:11

Holky, holky, prdy a příznak těhotenství druhý den? ta hmota v hlavě se jmenuje mozek, lepší by bylo ho začít používat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.8.20 10:17

Dobrý den chci se optat. Může být příznak v povolování u ledvin a pod bříškem více výtoku a pocit pálení pochvi. Nedavno jsem musela jít na zákrok :,( malé se přestalo vyvíjet ale to jsem měla trochu jiné příznaky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.20 19:04

Ahojte chtěla bych poprosit o radu opozdila se mi MT a meli sme s pritelem přerušovaný sex a hned „PO“ jsem to dostala a měla jsem to jen 5 dní většinou to mam pravidelně 7dni, dva dny po MT jsem jsem sla na malou a mela jsem naruzovely vytok a jsem hrozne unavena a naladova. Mam pocit ze jsem v tom jelikož us máme 4letou dceru u ktery jsem do 3 měsíců teh. Nevedela ze jsem vtom protoze menst. Jsem mela uplne pravidelnou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí