Asi jsem potratila

Anonymní
30.7.20 09:28

Asi sem potratila

Ahoj holky chci se zeptat mám problémy z ms nikdy jsem jí nedostala bez ultrogestanu ani ovulaci bez kostolgeditu a injekce snažíme se už 5 let minulej měsíc jsme zkusily náhradní spermie od kamaráda ale 14 den a test negativní jenže o dva dny později jsem dostala ms bez prášků prášky jsem nebrala tak mi to přijde divné není možné jsem potratila i když byl test negativní? Mám křeče a to jsem při ms nikdy neměla právě když jsem nebrala prášky tak jsem to neměla Do te doby dokud jsem zase začala brát :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pet32
30.7.20 09:46

Test byl negativní, tak asi ne

• Citovat
  • Upravit
15162
30.7.20 11:05

Ne, test byl negativní takže si těhotná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
30.7.20 11:27

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
30.7.20 11:36

Když byl negativní test tak o těhotenství nešlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
30.7.20 12:23

Ultrogestan a kostolgedit? Zakerny autocorrect, nebo ze by cinska napodobenina leku? Jinak negativni test, tak potrat to nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 19:21

Ne šlo o domácí inseminaci přez tu sadu na domací insemici a ano test byl negativní takže to těhu nebylo a nevíte někdo jak je možné že jsem dostala ms poprvé po 7 letech bez prášku a ano beru ultrogestan dříve jsem měla duphaston ale nepomáhal tak sem přešla na ultrogestan a kostolgedit beru vždy třetí až sedmej den ms a 12 den ciklu dostanu injekci na ovulaci doktor říká že nemám ms protože mám hodně vajíček a neschodnou se kdo vejde první takže se tam nacpou a ucpou to ta injekce pomahá abych jí měla takže když mám ms tak to znamená že budu mít o uvulaci neci nemusí přinít

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex