Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ultrogestan a kostolgedit? Zakerny autocorrect, nebo ze by cinska napodobenina leku? Jinak negativni test, tak potrat to nebyl.
Ne šlo o domácí inseminaci přez tu sadu na domací insemici a ano test byl negativní takže to těhu nebylo a nevíte někdo jak je možné že jsem dostala ms poprvé po 7 letech bez prášku a ano beru ultrogestan dříve jsem měla duphaston ale nepomáhal tak sem přešla na ultrogestan a kostolgedit beru vždy třetí až sedmej den ms a 12 den ciklu dostanu injekci na ovulaci doktor říká že nemám ms protože mám hodně vajíček a neschodnou se kdo vejde první takže se tam nacpou a ucpou to ta injekce pomahá abych jí měla takže když mám ms tak to znamená že budu mít o uvulaci neci nemusí přinít
Ahoj holky chci se zeptat mám problémy z ms nikdy jsem jí nedostala bez ultrogestanu ani ovulaci bez kostolgeditu a injekce snažíme se už 5 let minulej měsíc jsme zkusily náhradní spermie od kamaráda ale 14 den a test negativní jenže o dva dny později jsem dostala ms bez prášků prášky jsem nebrala tak mi to přijde divné není možné jsem potratila i když byl test negativní? Mám křeče a to jsem při ms nikdy neměla právě když jsem nebrala prášky tak jsem to neměla Do te doby dokud jsem zase začala brát