Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Procházky teplá koupel moje kolegyně omyla okna a večer jela směr porodnice a za pár hodin byla malinká na světě.
Když se miminku nechce, z babských rad nepomůže nic. Jedna z rad, co nezmiňuješ, je i masáž bradavek. Na kontrole ti už asi nabídnou Hamiltonův hmat, ten taky někdy pomůže.
Mně v 41+něco pomohla 8,5km procházka na rozhlednu
. Sice jsem porodila až za dva dny, ale aspoň se to rozjelo a nemuseli porod vyvolávat.
@KryšpínaJetelová Můžu říct, že chodím, se psy a ohýbám se furt pro klacky a pripinam vodítka
. Při chůzi mě nohy tak moc neboli, ale pak doma když jsou v klidu je ta procházka poznat a to pak trpím ![]()
Promiň, nejsi ta s tím kamioňákem? Jestli ano, jen by mě zajímalo, jestli už má tu neodkladnou práci za sebou a nebude mu nic bránit být v porodnici.
Doporučuju vyzkoušet masáž bradavek, mě to porod rozeběhlo. A výšlap do 10. patra po schodech. ![]()
@evulinda79 tak to neotvírám, když mě to neba, easy ![]()
Kamarádka šla na dobrovolnický úklid a pět hodin po skončení měla syna v ruce ![]()
Ahoj. Nějaké rady na vyvolání porodu? Jsem 41 TT a ani mi nekleslo břicho
ale hlavicka sestupuje a naléhá tak nějak tomu pomoci po domacku?
mimino se drží jak klíště, přitom už přece musí být úplně hotové a ready v tomto týdnu s normální porodní váhou 
Dnes jsem pila maliník, pak sex, pak horká koupel, pak procházka, pak zas maliník a nic. Prostě se mu u mě líbí
Prakticky denně piju ten čaj a koupu se v horké vodě. Zkusila jsem i červené víno, taky úklid včetně luxu a úklidu schodů, do patra chodím skoro furt hlavně v noci na záchod