Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V sobotu odjezd na dovolenku, pronajatá chalupa na týden, zaplaceno, máme jet s rodinou ségry…
Mladší syn je od pondělí na antibiotikách, dnes se přidala teplota, tak co teď ![]()
Muž do mě hučí, ať jedu sama, že kluky pohlída, aspoň si od nich odpočinu (má pravdu
) Ještě předevčírem bych za to dala půl království, ale teď se mi zas nechce, bude se mi stýskat ![]()
Nebo jet jen se starším? Jsem praštěná, fakt ![]()
Tak co teď?? Poraďte ![]()
A kolik je malýmu? zvládne to muž sám? já bych jela kdybych věděla že jo, klidně i s tim staršim ![]()
Když do tebe hučí muž, tak si chce od tebe odpočinout. Sebrala bych se a jela sama. Starší dítko je o kolik starší? Máš zkušenost, že si nemoci předávají? Co by na to řekla ségra, kdyby jel? Podle toho bych se zařídila a buď ho přibrala nebo nechala doma.
@Alex Adrian píše:
V sobotu odjezd na dovolenku, pronajatá chalupa na týden, zaplaceno, máme jet s rodinou ségry…
Mladší syn je od pondělí na antibiotikách, dnes se přidala teplota, tak co teď
Muž do mě hučí, ať jedu sama, že kluky pohlída, aspoň si od nich odpočinu (má pravdu) Ještě předevčírem bych za to dala půl království, ale teď se mi zas nechce, bude se mi stýskat
Nebo jet jen se starším? Jsem praštěná, faktTak co teď?? Poraďte
Jela bych se starším. Muž to určitě zvládne a kdyby malému bylo nějak špatně a chtěl by maminku, můžete se vrátit dřív.
@Alex Adrian Spíš mě napadá, když bere třetí den ATB a dnes se to zhoršilo, nechtělo by to ta ATB vyměnit
?
@Alex Adrian píše:
Mladší syn je od pondělí na antibiotikách, dnes se přidala teplota, tak co teď
Muž do mě hučí, ať jedu sama, že kluky pohlída, aspoň si od nich odpočinu (má pravdu) Ještě předevčírem bych za to dala půl království, ale teď se mi zas nechce, bude se mi stýskat
Nebo jet jen se starším? Jsem praštěná, faktTak co teď?? Poraďte
Vezmi obě děti, jsou prázdniny, léto. Atb zabere rychle a dítko může běhat venku ve stínu. Co doma, tam je celý rok
@meduzza píše:
@Alex Adrian Spíš mě napadá, když bere třetí den ATB a dnes se to zhoršilo, nechtělo by to ta ATB vyměnit?
to nevadí, to se může stát, tělo bojuje, teplota je dobrá. Atb není stejně na teplotu.
Když bude hodně vysoká, kolem 38, dej paralen, nikdy acylpyrin
@bmimino píše:
to nevadí, to se může stát, tělo bojuje, teplota je dobrá. Atb není stejně na teplotu.
Když bude hodně vysoká, kolem 38, dej paralen, nikdy acylpyrin
Aha, děkuji.
Tak a teď si vyber ![]()
Jak je ta chalupa daleko? Manžel by mohl kluka přivézt, když ti bude smutno a jemu lépe
Chalupa je rozdělená na 2 samostatné obytné jednotky, takže v tom problém není. Je to 1,5hodky z domu. Malej má antibiotika na streptokoka v krku, od min. týdne dost kašlal, ale už vypadal ok, až na tu dnešní teplotu (39°C) Jinak muž se o kluky postará na 100%, v tom problém není.
Mladšímu je 2,5r, starší 6let.
Zítra jdeme na ko k Mudr., uvidíme, jak mu bude přes noc, jinak to s ní proberu a pak to rozlousknu.
Podle mě horečka po 3. dnech braní ATB značí, že něco není v pořádku. ATB po třech dnech by měla již působit a je otázka, zda ano nebo jsou na to krátká.
Jinak bych počkala na vyjádření dr. Dítě s ATB / s výjimkou dobírání, tzn. konec léčby/ bych nikam nevozila, navíc hodinu a půl a když mají být zase vedra.
V tomto stojí na prvním místě pohodlí a zdraví dítěte. Pokud je taťka šikovný, podle vyjádření dr. bych jela se starším sama a byla na telefonu.