Vhodný kemp pro děti

29
3.7.06 20:45

kemp pro děti

Prosím poraďte mi ze zkušeností nějaký vhodný kemp pro malé děti. Radši kdyby byl menší, kde je klid,hezká příroda, blízko vhodné koupání a hlavně slušné sociálky.Preferuju lokalitu - východní a severní Čechy nebo kdekoli jinde.Předem díky KLára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
978
4.7.06 12:29

Ahojky,
tak my byli loni v Eurocampu, myslím, že se jmenoval Běšice a bylo to teda mám dojem u Klatov (ta skleróza)-na netu to určo najdeš, byli jsme tam s šestiletou ségrou a já těhu a kdyby nelilo jako z konve, bylo by to tam moc fajn. Kemp je skutečně na úrovni, sice třeba za použití teplé vody v kuchyni nebo za vařič platíš vhozením 10,–Kč ale všechno je super čisté a hlavně je to tam, hned přilepené na kemp je koupaliště, které jsme kvůli počasí nevyužili, ale líp vybavenej kemp jsem neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.7.06 12:59

ahoj,před třemi lety jsme byli v kempu Sedmihorky.Je to kousek od Turnova.Jeden z nejlepších kempů v Čechách,nový sociálky,kuchyň s několika vařiči,dřezy na mytí nádobí.Sprchy byly za poplatek,dostatek záchodů všude čisto.Dokonce i automatická pračka za menší peníz.Je to uprostřed Českého ráje takže,když se nedalo koupat chodili jsme na procházky.V kempu je i obchod,hřiště.Moc se nám tam líbilo.
 http://www.campsedmihorky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.7.06 13:14

Díky za tipy, o těch Sedmihorkách jsem už taky slyšela,tak je asi vyzkoušíme.Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
4.6.14 12:50

Dobré odpoledne
Příští týden chceme jet na víkend do nějákého kempu. Chceme aby byl v kempu bazén-koupaliště, restaurace, ubytování nejlépe v chatkách. Aby to byl kemp „na úrovni“. Na internetu mě nic moc nezaujalo. Nejlépe max. 100km od Liberce. Nemáte nějáký typ? Něco co se osvědčilo? :) Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
4.6.14 13:01

http://www.ekempy.cz/…aj/liberec/1 snad si vybereš, nebo zadej dotaz na http://www.caravan24.cz/news.php určitě tam najdeš odpověď. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
801
4.6.14 13:03

A co Sedmihorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
4.6.14 13:04

Ted koukám, že se o Sedmihorkách zminovali už i holky ve starý diskuzi :) Tam je fakt kráásně, doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8231
4.6.14 13:35

Sedmihorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.14 14:07

Co kemp borny u machace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
4.6.14 16:18

@Ademe Doporučuji Lodín u Hradce Králového. Píšeš do 100 km od Liberce, tak jsem ti to i změřila a máš to 89 km. :mrgreen: Je tam super koupaliště, tobogány, skluzavky patřící jakoby k tomu kempu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí