Kendamil vs Sunar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
26.1.23 15:15

@katmcneil Začal ho pít větší množství a vždy ho vypil rychleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
26.1.23 15:24

@katmcneil a jinak mě napadá na Instagramu je babyfoodbyadela a ta se tam přímo zabývá porovnáním jednotlivých UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4562
26.1.23 16:41
@Bartic píše:
@katmcneil Začal ho pít větší množství a vždy ho vypil rychleji

Nemůže po něm být třeba hladovější a proto ho pije víc? Ptám se jen pro zajímavost, nemyslím to jako rýpání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
26.1.23 16:51

@Paní.Norrisová Já to střídala s kojením a UM měl jen když jsem nestihla odstříkat, sunaru mi vypil vždy míň než odstříkaného a s kendamilem vypil už stejné množství, tak jsem to vyhodnotila, že mu víc chutná. Popravdě vaše možnost mě ani nenapadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.1.23 20:17
@Bartic píše:
@katmcneil a jinak mě napadá na Instagramu je babyfoodbyadela a ta se tam přímo zabývá porovnáním jednotlivých UM

moc dekuji za tip! Uz jsem zkoukla jeji doporuceni a hodne to pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.23 22:34

..

Ahoj, měla jsem miminko jen na umělém mléku a vyzkoušeli jsme asi 4 značky. Za mě sedla až Beba, protože jako jediná neobsahovala jednu látku proti jiným značkám ale teď si nevzpomenu kterou přesně. :zed: každopádně když ty složení proctes a porovnas najdes. Nutrilon vůbec, má hodně železa a malej kakal jednou za tři dny a hrozná zácpa, plakal u toho vždycky, pak velká nálož to byl hnus.
Beba dělá i přímo proti kolikam mléko je tam ta bílkovina stepena tudíž lépe stravitelna.
Nám nesedí ani Hipp třeba a všem sedel. Cena je vysoká ne ze ne ale za klidne a spave miminko to rozhodne stalo, pridavala jsem i Espumisan kapky do mléka na prdiky, jak mi radila Dr. protože první měsíce stále plakal ač jsem nevěděla že to má z mléka a pak už měla strach to měnit aby to nebylo horší nebi stejně…dnes má skoro dva roky, pije porad Bebu a stolici má ukazkovou a ji i mléčné výrobky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.1.23 19:41

Rada bych jen pridala „update“ pokud nekdo bude v budoucnu resit jako ja. Jsme druhy den na Kendamilu a uplne bozi!! Nejen ze si ani jednou neublinkla, ale konecne pekne spinka a neprdi jak stary chlap. Nechci to zakriknout, ale na HIPPU nam blinkala po kazdem papani a to i treba hodinu po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová