Kendamil vs Sunar

33
26.1.23 10:54

Kendamil vs Sunar

Mam 4 mesicni dceru a jelikoz mam strasne malo mleka (skoro uz zadne) museli jsme uz pred mesicem zaradit UM.
Prvni syn byl plne kojen a mela jsem mlika na rozdavani, takze UM je pro me spanelska vesnice a uz me z toho vecneho porovnavani boli hlava.
Vim, ze kazde miminko je jine…pani doktorka doporucila nutrilon jelikoz dcera mela koliku, ale ten ji fakt nesedl. Presla jsem na HIPP combiotik, u ktereho se mi libi jak cena tak ze je dostupny uplne vsude (hodne cestujeme). V posledni dobe si ale nejsem jista jestli je to to prave orechove. Zacala jsem se tedy divat na Kendomil a koukla jsem se i na sunar. Obe firmy to delaji z kravskeho mleka a bez palmoveho oleje.
Ma nekdo z vas zkusenosti? Porovnavali jste tyhle dve znacky? jak jste se nakonec rozhodli a proc?
Pokud budu zkouset oboje, jak casto mohu UM menit?
Dekuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37145
26.1.23 11:08

A co se ti na tom hipp nezdá? Neměla bys to měnit dřív jak po 2 týdnech. Mimco si na to musí zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
26.1.23 11:24

Já u dcery jela na Kendamilu, zcela bez problémů. Teď ty ceny ale povyskočily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.1.23 11:26

@Kriss Tina
Malá mi hodně po něm ublinkava… Třeba i hodinu od jídla se kolikrát I pozvraci. Navíc mi přijde, že je hodně zaplinovana. Nevím jestli je tohle u UM normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
26.1.23 11:29

První dítě na sunaru, bez problému, pak ale šíleně zdražili. Další dvě děti jsou „odkojené“ na DM Babylove a neviděla jsem žádný rozdíl. A cena luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
26.1.23 12:54

Já malýmu dávám kendamil, před ním jsem měla Sunar Complex, ale kendamil mu chutná víc i pro mě lépe voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
26.1.23 12:59
@Kriss Tina píše:
A co se ti na tom hipp nezdá? Neměla bys to měnit dřív jak po 2 týdnech. Mimco si na to musí zvyknout.

No ten palmac je tam divny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.1.23 13:11
@kve-tinka píše:
Já u dcery jela na Kendamilu, zcela bez problémů. Teď ty ceny ale povyskočily.

Ja prave byla rozhodnuta pro Kendamil, ale ted jsem videla reklamu na Sunar a to slozeni se mi zda dost stejne a cenove je lepsi…

Příspěvek upraven 26.01.23 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.1.23 13:13
@Bartic píše:
Já malýmu dávám kendamil, před ním jsem měla Sunar Complex, ale kendamil mu chutná víc i pro mě lépe voní.

trochu blby dotaz, ale jak jsi poznala, ze mu Kendamil chutna vice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.1.23 13:14

@Tarena tohle me taky zarazi, ze znacka jako HIPP ma v UM palmovy olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.23 13:23

Zkoušeli jsme oba. V podstatě vyjdou na stejné peníze. Kendamil má trochu jinou konzistenci, lip se rozpouští, chutná podobně jako běžné mléko, balení se mi fakt líbí. Sunar jedem od úplného začátku. Dceru nevadilo žádné z mléka které jsme vyzkoušeli, takže v konzumaci problém nemá. Měli jsme ale problém sehnat kendamil. Při několikátém objednání mi 3× změnili datum naskládnění a to už by jsme s mlékem nevydrželi. Takže jsme v nejbližším obchodě znovu sáhla po Sunaru. Pokud se někde ukáže asi bych ho vzala. U mě ale bude rozhodovat cena. Vyhraje to co bude prostě výhodnější.

• Citovat
  • Upravit
9117
26.1.23 13:25

Hele mně dvě UM za měsíc přijdou hodně, trochu bych s tím zkoušením přibrzdila. Dobrou zkušenost mám s Kendamilem, ale nikdo ti neřekne, jestli zrovna tvému dítěti sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.1.23 13:28

@Serpentini kdyz tak nad tim premyslim, tak uz na UM jedeme 2 mesice. Ten nutrilon jsme vysadili po druhem baleni a od te doby jedem HIPP. Mam nakoupenou zasobu takze az to vypotrebujem, chtela bych zkusit neco jinyho. Asi zkusim ten Kendamil i kdyz je o 200 drazsi nez sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.1.23 14:45

@katmcneil Sunar. Poměr cena vs výkon je mnohem lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
26.1.23 14:53

Sunar dělal synovi koliky na Kendamilu vyrostl..bio i nebio ale pokud ti teď vyhovuje co davas nemenila bych ty koliky děti za experimenty nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová