Maltofer v mléce

23
24.1.23 12:06

Maltofer v mléce

Ahoj. Ráda bych se zeptala, v jaké míře se dostane lék maltofer ( léky na železo), do mateřského mléka? Syna koním i přikrmuji, ale zdá se mi že má problémy se stolicí, kadí jednou za 4 dny, občas se vykadí sám někdy musím pomoci. A právě mě napadlo, jestli tento lék nemůže mít vliv na malého. Děkuji za zpětné reakce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1967
24.1.23 12:10

@Helena Mar nevím v jakém množství se to může dostat přes mateřské mléko, s tím zkušenost nemám, ale syn bral přímo maltofer sám a díky němu to byly dva měsíce hrůzy co se stolice a bříška týká. Takže si myslím, že vliv to mít může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.1.23 12:13

@Klara0225 děkuji moc. Právě že mi to bylo divné, že kadí málo, ale na netu jsem se dočetla že je to normální a pak mě napadlo jestli za to nemůže tento lék. Samozřejmě prodiskutuji s paní doktorkou. Nerada bych aby se malý trápil. Ještě jednou děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
24.1.23 12:21

@Helena Mar tak kojene děti můžou mít stolici klidně jednou za týden, ale pokud ji má tuhou a nebo jiné barvy a nebo ho trápí bříško, tak to může být díky tomu železu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.1.23 12:23

@Klara0225 stolici má řídkou, což je tedy normální, předpokládám 🙂 ale asi ho to opravdu trochu trápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
24.1.23 12:43

@Helena Mar železo může právě udělat jak zácpu, tak průjem, ale pokud má stolici klasickou ridkou jako vždy, tak to je dobře. Chvíli možná potrvá než si na to železo z mléka zvykne a pak už bříško trápit nebude. Držím palce 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.1.23 12:50

@Klara0225 moc děkuji ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie