Keramické korunky – kolik stojí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
8.10.14 12:29

Já z minulého týdne korunka celokeramická, Praha - 6000Kc :( Na první návštěvě příprava zubu (odvrtání vrchní části, cca hodina, nerv jsem tam již neměla a kořeny vyplněné z dřívějška), hned se sejmul otisk na přípravu korunky. Druhý den lepení, úprava a šla jsem domů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
8.12.14 14:23

Ahojky Holky, zlomila jsem si levou jedničku :( doktorka mě objednala až na 5 ledna teď má bohužel plno a mě tak napadlo kolik ta korunka asi bude stát? a doplácí na ní něco vzp? předem děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.12.14 14:39

U mě -horní 6. Čep /nástavba/ cca 1000,–- Kč, metalokerammická korunka cca 2.300.–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
8.12.14 15:20

U mě sedmička horní a necelých 2.500kc + teda ještě čep, ale ten už nevím kolik jsem platila. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
8.12.14 15:35

@klarushka Zalezi na kalkulaci zubare, pokud jsi treba z Phy, byly by ceny asi trochu jinde. Taky jde o to, jak sis ulomila zub - pokuf se bude muset delat korenova nastavba, pocitej 1000-1500Kc. Co se tyce korunky, nevim, na jakr variante jste s doktorkou domluvene. Metalokeramiku bych videla tak kolem 3 tis, porcelan tak o tisicovku vic. Pojistovna prispiva na korunku cca 500Kc, na nastavbu je to neco kolem 400Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
8.12.14 21:31

Děkuju holky :kytka: Nástavbu mi prej bude dělat za 500 Kč no a korunku zatím nevím ale mamčin přítel chodí k zubařce a korunku tam měl na jedničku zdarma na pojišťovnu tak jsme se domluvili že když by to bylo u mé doktorky dražší než 1000 Kč tak by mi to domluvil u té jeho sice je to dál ale i přes 500 kč za benzín by se mi to vyplatilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.12.14 21:34

Jasně, dej pak vědět, jak si pořídila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
8.12.14 21:57

@klarushka Pokud nechces platit, muzes si nechat udelat pryskyricnou korunku, tu hradi komplet pojistovna. Otazka ale je, jak dlouho Ti vydrzi. Je to spis docasne reseni. Z funkcniho hlediska to neni zadna vyhra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
8.12.14 22:48

@daniela4 určo a děkuju ;)

@katty89 on má ale keramiku :think: a ta pryskyřicová je normálně bílá? a jak dlouho cca vydrží? já jen že by to přinejhorším mohlo být dočasné řešení než půjdu z mateřský do práce přece jen pak bude víc peněz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
9.12.14 06:53

@klarushka Pokud ma smlouvu s pojistovnou, je povinen Ti nabidnout plne hrazenou variantu, tedy pryskyricnou korunku. Proste mu na rovinu rekni, ze na tom nejsi s penezi nejlip a keramickou korunku si nemuzes dovolit. Jinak barva je bila. Co se tyce te zivotnosti, opravdu tezko rict. Je to takovy bakelit. Jsou lidi, kterym to drzi, ale vetsinou to po par mesicich zacne padat a musi se to lepit zpatky. Dalsi vec je taky to, ze kdyz si ted nechas udelat pryskyricnou a pak si to nechas predeleat, pojistovna Ti na to v nasledujicich peti letech neprispeje nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
9.12.14 21:50

@katty89 děkuju za vysvětlení :kytka: mno uvidím co mi nabídne a za jakou cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.