Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@keirinka - ja jsem sledovala vysledky sveho CARu a dokonce KET je tam uspesnejsi nez ET
nevim, jak je to u jinych, ale predpokladam, ze vysledky minimalne stejne jako u ET
hlavu vzhuru ![]()
@Evineczka já bych si ho zítra ještě koupila. Aspoň neublíží, když už nic jinýho..
![]()
@wanttobemom to je zajímavý a super, že to funguje. Tos vyčetla na stránkách caru ?
@Maky1234 - ano, maji tam uvedene vysledky za par let dozadu…
Cauky děvčátka
já jsem dnes 5ty den po KET. Tak se k Vám s dovolením přidám
Testovala bych jak vztekla ale chápu ze tím nic neurychlim. Akorát jsem si říkala ze je lepší znát průběh případného neúspěchu než pak jenom slyšet 16.1 jednoznačne negativní z výsledku krve.
@Evineczka dávali jsme 2 (15.12.), to nevyšlo,teď na ket budeme dávat už jen 1.
Moc ti držím palce a teším se na test!
@Andys1991
vitej ![]()
Ja mam dnes sedmy den… a naprosto ti rozumim
ja osobne se snazim byt pozitivni v myslenkach, ano clovek muze byt nakonec zklamany. Ale kdyz se clovek nervuje, tak je to koneckoncu dvoji utrpeni
a stejne nezbyva nic jineho nez mit hlavu vzhuru ![]()
Teda tady se to rozjelo
tesim se na dalsi uspesne testy
ono to utece .. holky a kdo je na neschopence?nebo jak to mate s praci a uvolnovanim kvuli caru??ja netrpelive vyhlizim ms,mela by 17 dorazit a pak hura na to
@wanttobemom no já vůbec nevím 😂 😂 asi zkusím teď ráno
objevilo by se mi Hcg z estrofemu nebo utrouse? Nic jiného jsem teď neměla
@Andys1991 - ja testovala 6 den po KET a dnes zase… myslim ze ne.. to se objevuje, kdyz si holky pichaji Pregnyl pred ET, tam je konska davka HCG.
@monicskaa - dost hrozne… Navstevy v CARu lepim jak muzu jinyma propustkama, pri zacatku stimulace jsem kvuli castym kontrolam byla regulerne za obvodakem (mel velke pochopeni), ze potrebuju kvuli tomu nemocenku. No a kontroly pred KETem nastesti vysly vcetne transferu mezi svatkama, po transferu jsem si vzala i kvuli nemoci jeste dva dny dovcu (2019). A dnes uz jsem v praci prvni den. V patek jdu zase do CARu a jeste nevim, jak to budu resit
kdbyste mely jakakoliv z vas nejake navrhy, sem s nima 😁
Holky já teda 5ty den nic 😂 nečekaně. Jsem doma už od září kdy měla proběhnout stimulace takže mi solidně hrabe.
@Andys1991 uz to testla jo?
a z ranni moci? 5 den po KETu je stejne jeste dost brzy, vyzkousej znovu az za par dni
![]()