Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maky1234 prave ze mě kamarádka říkala co na tom byla taky ze už 4 den měla ducha ale moc se mi to nezdá nebo proste každé tělo je jiné
jsem hloupá přece jen jsem si ho udělala a zatim nic asi je brzo doufám tedy
Děkuji
![]()
@Hannuka také je to naše první 😊 s oba zdraví řekli nám ze samovolně to nepůjde ale byli jsme pak na libankach a přišla jsem do toho samovolně akorát teda jsem musela na potrat bylo to mimodelozni taky mě to rozum nebe
re 🤔
Ahoj Holky, můžu se přidat? Dnes jsem píchla ovitrell a KET bude příští úterý 15.1. Snažíme se o druhé.
U nás cena za KET samotný je 12 tis.
Šíleně zvedli ceny cca před 3 lety to vyšlo se vším všudy na 7,2 … Což hledat nový CAR je blbost. Jaké máte zkušenosti s lepidlem u embrya? To nám nabízejí za 5 tis. Jenže doteď jsme žádný nepotřebovali (3×ET, 3×KET)…
Stále důmám, zda do toho jít a nebo zůstat nohami na zemi a být realista. Jenže člověk nechce být suverén, že to vyjde, jelikož otěhotnět tělo umí, jen byl problém s dalším vývojem (2×ZT). Omlouvám se za román.
![]()
@Borča ja za sebou jeste nic nemam, ale mam kamaradky, ktere mely lepidlo a presto to bylo mimodelozni nebo to nepomohlo. Nechej to prirode. Telo si samo poradi. Ja jsem nad tim taky uvazovala, ale nakonec jem to zavrhla. Ptala jsem se na to i sve doktorky, rikala, ze je to zbytecny lep na penize. Jinak jsem taky mela ZT. - jaky vam zjistili problem? Preji moc stesti.
Hannuka, ahoj
Děkuji moc za názor na lepidlo. Jsem ráda, že nejsem úplně mimo, přesně příroda to vyřeší co a jak bude.
Též mi to přijde tahání peněz.
U nás ZT možná moje imunita (brala jsem prednison do TT) nebo spermie manžela
kdoví a nebo problém s krví. Při těhu jsem brala clexane do 3 m na ředění krve. Už nebyl ani problém s hematomem jako při prvním těhu. … Též přeji moc a moc štěstí.
![]()
@Borča ahoj zeno
vitej tady
my jsme ted embryoglue vyuzili, ale s tim co rikas, tak u tebe se prcci uchyti a nicemu jinemu to lepidlo pomoct nema, takze bych to videla asi jako vyhozeny peniz
drzim palecky, st se vse dari ![]()
Zeny, otazka… mate zkusenosti s migrenami pred KETem? Obcas migrenu mivam, dost silnou tak 48h, ale vazne obcas. Od te doby, co krmim sliznici jsem mela migrenu 2× a ani jednou to nepreslo uplne, porad projizdi bolest celou hlavou… rekla bych ze za to muze Estrimax? ![]()
wanttobemom, ahoj
děkuji za Tvůj názor a nadhled.
Už máš prcka u sebe? Držím palečky, ať vše dopadne jak si přeješ.
![]()
@Markyys93 jeee
no jasně, že je ještě brzo, tobě to nedalo viď ![]()
Zkus tak ten 8mý nebo 9tý den.. to už by se pomalounku mohlo něco rýsovat ![]()
@Borča já si teda ani v jednom případě lepidlo nedávala… a abych řekla pravdu ani jsem nad tím vůbec nepremyslela ![]()
Příspěvek upraven 08.01.19 v 22:20
@Borča ahojky tak to je teda síla, 12 litrů
![]()
U nás si berou 4tisíce a to jsem ještě frflala.. no hele s lepidlem zkušenost nemám. Někde v jiné diskuzi o ketu jsem vyčetla, že to lepidlo zvyšuje pravděpodobnost úspěchu asi jen o 5%..
tak já nevim no, asi bych to taky nechala být. Nebo si zkus ještě něco o tom přečíst na netu nebo tady na emiminu
@wanttobemom hele a nebude ta bolest hlavy spojená spíš s těhotenstvím ? ![]()
@Maky1234 @wanttobemom já myslím, ze ty léky co bereme jsou pěkné svinstvo pro tělo… takže bych to prisuzovala jim
doufám, ze to brzy odezní ![]()