Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@štítovka super, držím pěsti, ať je UZ v pořádku ![]()
také jsem teď měla být ve stimulaci na KET, ale bohužel jsem měla krátký cyklus bez ovulace, tak se to muselo ještě posunout, navíc mezi svátky byli doktoři různě, takže až 18. jdeme k naší doktorce a domluvíme se co dál. Mám to teď nějaké celé rozhozené ![]()
@štítovka to jsme měli už plánovaný KET po ultrazvuku na 6.12., takové hezké datum jsme si říkali, a bohužel jsem ovulovala i přes estrofem, tak KET nedoporučen a odložen ob menzes,.. no a teď zase ten krátký cyklus… ach jo ![]()
no, musíme věřit, že ještě nebyl ten správný čas pro KET a pak to vyjde ![]()
@zabicka7 jejda, to jsou zapeklitosti, viď
My taky plánovali a bylo to jinak, tak uvidím, jak to teď bude vypadat. Mně pan doktor řekl, že je hlavně důležité být v pohodě, nestresovat se a věřit! ![]()
@zabicka7 naopak, děkujem za vysvětlení ! ![]()
Já si taky myslela, že je to fakt jen lepidlo ![]()
@Maky1234 píše:
@Borča hele tak můžeš zkusit místo lepidla některou z babských rad..třeba ananas, dobrej je ten bromelain v něm, prý podporuje uhnízdění..už to tu píšu o tom ananasu asi po 10tý, holky si o mě budou myslet, že sem buď blázen nebo že dělám v ovo-zelenině![]()
Dávám stále důvěru v červené víno
pro dobrou sliznici a na zahnizďování embrya - babské rady
Používám stále co řeším ET nebo KET ![]()
zabicka7 - pěkné popsané. Děkuji za sdělení odborníků.
Teď se v tom vyznej co slouží jako lepidlo v děloze (mimoděložní riziko) a nebo lepší vývoj ve zkumavce ![]()
Máme dva mrazáci
Je to hop nebo trop
Bud nám je souzeno mít větší rodinu nebo ne. ![]()
wanttobemom - držím palce
Většinou se holky testli 10 den po KET - ten už by nemusel vyjít blbý pozitivní - ovlivňuje lék ovitrell a pregnyl (obsahuje látka hcg)
@Borča pregnyl, ovitrell se dava pred et… ja zobu z hormonalnich jen estrogen a progesteron
takze zadne hcg
@Evineczka kazdy den jak decko
vypada to asi nejak takto… 6, 7, 8, 9 + 9 (posledni s nizsi citlivosti) den… akorat ten predposledni je jakysi rozpity, jsem ho trochu namocila ve vode… ![]()
Co myslite zeny?
@wanttobemom sílí, myslím, že není co řešit
![]()
Na kontrolu jdeš v pátek ne ? Držíme všechny palce !!!
@Borča jojo červený víno se doporučuje, ale jen do transferu ne ? Mám pravdu ?