Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andys1991 chjoo
hele, ale nadeje umira vzdycky posledni… drz se holka
Uvidis co ve stredu… ![]()
Ahoj holky, ráda se k vám přidám ![]()
KET mě čeká teď koncem měsíce, dnes jsem druhý den MS cyklu a na ultrazvuk mám jít 21.1, tak se už začínám těšit
Těšit, ale nepoddávat se tomu.
Mé první IVF proběhlo v Iscare ve 2016 - zadařilo se, bohužel nám mimi zemřelo ve 24tt, pak hned další IVF v Iscare - biochemické těhotenství - bylo to takové šup šup, nakonec jsme se rozhodli přejít do jiného centra a teď jsme v Pronatalu v Praze… Máme jednoho mrazáčka, kterého jsme si nechali převézt - na poslední kontrole v Pronatalu nám řekli, že tam máme malý otazník, že se při převozu poškodila skořápka… já z toho byla tak vykulená, že jsem se nezmohla na žádnou otázku…takže vím prd, teď se chystám na všechno zeptat, jak se to stalo atd…
Všem vám moc držím palce, co nejvíc to jde, je to boj a nervy… ![]()
No blazinec. Zase pořad beru utrogestan 3× 2 tablety denně tak mě překvapuje ze bych i přes to dostala M/S. Zatím to bolí jako čert ale nerozjela se
@Jani1982 Ahojik vítám tě
to je strašné co se to stalo.
moc me to s miminkem mrzí. Hlavně to člověk nesmí vzdávat ![]()
@Evineczka Děkuju
No, já to beru tak, že i to je prostě život, nedá se nic dělat, bylo to krušné období, ale vše se dá přežít. Teď máme poslední pokus a já to beru tak, že buď bude nebo nebude
Nechci na tom být závislá ![]()
@Jani1982 ahoj vitej,
teda to ste si uz zazili veci,to me mrzi
doufam,ze vam to ted klapne,vsechny si tu drzime palce
mimochodem ja taky dochazim do pronatalu v Praze,ceka me u nich prvni IVF po dvou neuspesnych iui
@Jani1982 to je dobře, ze se z toho nehroutis. Vše se děje z nějakého důvodu. A věřím ze se konečně dočkáte vytouzeneho miminka
Moc budu držet palce. A oni ti k tomu převozu toho mražáčka nic neřekli?
Ahoj děvčata nemáte někdo zkušenost prosím,jsem 10 den po Ket a mám pichani v právem podbrisku bolí to jak na mesicky.
Děkuji za odpověď
![]()
@Markyys93 už sis dělala testik? Me to tam taky sem tam pichne ![]()
@Evineczka
Dělala jsem si 5 den a to bylo moc brzy pak už jsem nedělala měla jsem strach ze zklamání
v úterý mám 12 den tak mám jít na krev tak to už vydrzim
snad ![]()
@Markyys93 aha
my budeme zkoušet asi zítra. Na krev jdu až v pátek 14 den