Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
wanttobemom, co lítám v IVF a KET, tak se to pár holkám stávalo, že jak testovali dříve, tak byl test pozitivní a za 14 dní negativní. Mě se to nestalo, jelikož testuji fakt den před KO krev. Jen jednou jsem testovala 10. den - negativní a to mě řekl i dr., že je to brzy po ET.
Může to být i jaké testy používáš, jeden čas byli vadný testy MAMATEST (falešně pozitivní) -je možné, že to dělali oni ![]()
@Adulka24 presne tak,mela by dorazit nekdy behem pristiho tydne.. Me ceka prvni IVF
@monicskaa je tak skoda ze mi nedorazi ms driv, aspon bych to s nekym prozivala totožne
tak snad se ms nezpozdi at muzes zacit ![]()
@Borča asi do toho taky půjdu..tomu říkám příjemná léčba
@wanttobemom moc a moc držím palce na zítra !!!
@Borča
to ti chválím
![]()
A v úterý jdeš na transfer ? Budeš dávat jeden nebo 2 kousky ?
Maky1234, v úterý mě čeká KET a dám si jeden. Chci mít dvě nezávislé šance.
Buď to bude možné teď a nebo příště.
V mrazáku máme dvě.
Zavádět jsem si dvě nechávala cca 4× a výsledek 2× ZT.
@Borča tak zkus po transferu taky ten ananas
docela se to doporučuje a jsou to vitamíny, tak proč to neprubnout..
Tentokrát to musí dopadnout ! Prý je rok 2019 rokem plodnosti, takže to dopadne určitě dobře
![]()
@Evineczka ahoj ahoj… taj HCG 518. Za tyden dalsi kontrola vsetne UTZ. ![]()
Maky 1234, věřím, že to bude dobré. Hlavní je, že v laboratoři počítají s tím, že se rozmrazí jen jedno embryo a druhé budeme mít schované co kdyby
Manžel řešil, zda leden je ideální měsíc na otěhotnění (chřipky, viry, mrazy a podobné oslabování organismu). Dle mě vždy si člověk najde něco. Na jaře a v létě super, ale zase porod na zimu.
Chtěla bych změnu - zimní mimčo máme. ![]()
Wanttobemom, jak velké embryo jsi měla v den ET? Jinak gratuluji ke krásnému číslu a držím palce na další KO. Jééé to je pěkné
![]()
@Borča dekuju
uz ted prckovi neustale rikam at se drzi a pekne to roste… zamrazovali jsme petidenni blastu.. a pri KET uz sama pekne hatchovala… dneska by melo mit 17 nebo 18 dni pokud dobre pocitam…
@štítovka dekuji ![]()