KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
8.1.19 22:29
@Maky1234 píše:
@Markyys93 jeee :D no jasně, že je ještě brzo, tobě to nedalo viď ;)
Zkus tak ten 8mý nebo 9tý den.. to už by se pomalounku mohlo něco rýsovat :hug:
@Maky1234 píše:
@Borča ahojky tak to je teda síla, 12 litrů :roll: :zed:
U nás si berou 4tisíce a to jsem ještě frflala.. no hele s lepidlem zkušenost nemám. Někde v jiné diskuzi o ketu jsem vyčetla, že to lepidlo zvyšuje pravděpodobnost úspěchu asi jen o 5%.. :think: tak já nevim no, asi bych to taky nechala být. Nebo si zkus ještě něco o tom přečíst na netu nebo tady na emiminu

nám řekli CAR, že to navyšuje úspěch o 7%, což nám přijde za ty prachy žádná bomba… už mám jasno … doteď jsme to nepotřebovali, tak proč teď … budu věřit přírodě, která rozhodne, co a jak bude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.1.19 22:48

@Maky1234 už jsem se zařekla 9 den to zkusím až a ano nedalo mě to no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
8.1.19 23:11

@Borča hele tak můžeš zkusit místo lepidla některou z babských rad..třeba ananas, dobrej je ten bromelain v něm, prý podporuje uhnízdění..už to tu píšu o tom ananasu asi po 10tý, holky si o mě budou myslet, že sem buď blázen nebo že dělám v ovo-zelenině :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
8.1.19 23:12

@Markyys93 :mrgreen: :mrgreen: chápu, já sem zvědavá pak na sebe :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
9.1.19 05:42

@Borča ahojky ja mela lepidlo a take nepomohlo bylo mimodelozni ale presto ted jdu do lepidla znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
9.1.19 06:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
9.1.19 09:44

@Borča ano, mam :srdce: dneska jsem 9 den po KETu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
9.1.19 09:46

@Maky1234 kdyz nad tim tak premyslim tak vsecko co mi je je asi spojene s tehotenstvim :nevim: :mrgreen: :hug: dneska jsem slavnostne zkusila mene citlivejsi test pc v drogerii jiny nebyl… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
9.1.19 09:47

@Evineczka to mas svatou pravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
9.1.19 09:51
@Borča píše:
nám řekli CAR, že to navyšuje úspěch o 7%, což nám přijde za ty prachy žádná bomba… už mám jasno … doteď jsme to nepotřebovali, tak proč teď … budu věřit přírodě, která rozhodne, co a jak bude. ;)

Divej, ja do toho sla z toho duvodu, ze uspesnost klinickych tehotenstvi je cca okolo 35% a 5-10% navic mi prislo dost :kytka: ale samozrejme je mi jasne, ze je to tahac i na penize, protoze ne vzdy to pomuze. :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
9.1.19 11:16

@Borča

Když jsem se ptala na embryoglue 1. doktorky, tak mi řekla, že jsou to vyhozené peníze.

Když jsem se ptala na embryoglue embryologa, tak říkal, že normálně je úspěšnost otěhotnění při IVF kolem 40-45% a s věkem ženy se snižuje. Embryoglue zvyšuje šanci o cca 5%. Tak jsem na něj koukala, že to není moc. On zas koukal na mě, že mu to zase přijde docela dost velké procento na zvýšení šance na otěhotnění. Tak se ho ptám a co berete jako 100%? Říkal, že se bere těch 40-45%, takže ve finále je to procentuální zvýšení mnohem větší…

Když jsem se ptala 2. doktorky, tak mi řekla, že embryoglue určitě ano, že zvyšuje šanci.

Když jsem se ptala 3. doktorky na to embryoglue/lepidlo, tak ta mi vysvětlila, že se nejedná o lepidlo. Předchozí dvě, vždy mluvily o lepidle, tak jsem koukala… Že je to jen laický pojem, ale jedná se o to, že když je embryo v těle matky, tak tam přirozeně probíhají reakce, které pomáhají buňkám se dělit a embryo dobře roste. Když ale není embryo v těle matky, tyto reakce neprobíhají zcela přirozeně a jsou „utlumené“. Embryoglue by mělo sloužit k tomu, aby se tyto reakce podpořili.

Co doktor to názor, my do embryaglue určitě půjdeme :lol:
Asi také záleží kolik máte embryí, držím palce všem, ať se brzy zadaří :mavam:

omlouvám se, že je to tak dlouhé, ale přišlo mi fajn se s vámi o to podělit, tak snad mě neukamenujete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
9.1.19 11:46

@zabicka7 neukamenujeme :mrgreen: je to hezky napsané. My ho dávali, myslela jsem si, že to opravdu „přilepí“ do dělohy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
9.1.19 11:49

@štítovka
jé, ahoj, my se známe už i z jiné diskuze, že? :mavam:
díky :hug: taky jsem si to nejdříve myslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
9.1.19 11:52

@štítovka jak pokračujete? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
9.1.19 11:59

@zabicka7 myslím, že z Gennetu ;) stimuluji na ket, příští týden mám uz. Jak ty? Kdy na to jdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí