KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3046
4.1.19 19:36

@wanttobemom já dobrý :palec: mám je tam lásky naše obě :srdce: Byly krásné obě, tak teď musím věřit, ze to zvládnou. Jinak se cítím dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.1.19 19:41

@Evineczka parada :hug: fandim vam, at se tam prdousci pekne uhnizdi a v zari se ti ukazou :hug: kdy planujes poprve testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
4.1.19 19:47

@wanttobemom hele já vůbec netuším…u ET jsem ms dostala 9den po transferu a u Ketu jsem začala 3 den krvacet :cert: Takže uvidím podle příznaků… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.1.19 19:57

@Evineczka aaha 8o tak uvidis :) co mas za leky?

Holky obecne, co mate za sebou nejake transfery. Byl u toho vas manza/pritel?
Ja jen, ze jsem u nas v CARu docela hazela cocky, kdyz uz jsme se loucili, ze ja jdu na pokoj se prevlect atd a on ze pujde zatim nekam do mesta. No a sestra na me “manzel nepujde na transfer”? To pro me bylo vazne prijemne prekvapko, v celem CARu skoro nikdo ten den nebyl, na sale nam ukazali na monitoru embryjko a melo to cele takove kouzlo. Byla sem dost na mekko, takze u porodu budu asi brecet jak dite :g :,( rin: tak ja jenom jestli je to bezna praxe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
4.1.19 20:03

@wanttobemom Já myslela, že je to automatika, že partner je u embryotransferu? Já ho tam teda určitě chci 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.1.19 20:10

@Marlovee - no tak asi je :dance: my o tom vubec netusili :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.1.19 20:52

Já si myslím, že to bude v každém CARu jiné. Já u ET partnera nikdy neměla, ani jiné holky, co tam ten den byly taky. Na monitoru mi embryjko ukázali a i fotku jsem vždy dostala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
4.1.19 21:10

Je to podle caru. V některých to nevkladaji pod ultrazvukem, tak by tam byl partner k ničemu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
4.1.19 21:19

@wanttobemom to vypadá fakt nadějně, moc držím palce a v neděli se těším na chlubící test s // :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
4.1.19 22:08

@wanttobemom ty chceš testovat v neděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
5.1.19 08:58

@Evineczka - ano, chci zkusit prvni test v nedeli… samozrejme jsem nahlodana, ze je to brzy, takze vubec uvidim, jestli to udelam nebo ne 😁 do CARu na krev jdu v patek…to bude 12dni po KETu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
5.1.19 09:34

Oprava, nevim proc si porad myslim, ze v patek je 12/1. Takze to bude 11 dni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
5.1.19 10:06

@wanttobemom jeeee ale já se těším na zítřejší test.. :mrgreen: ;) :kytka:
Ale chápu, tak uvidíš, jestli se udržíš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
5.1.19 11:01

Holky ja mam asi o dve cisla vetsi prsa :mrgreen: za posledni tyden :mrgreen: mate s tim zkusenosti? :nevim: to asi ten progesteron? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
5.1.19 12:06

@wanttobemom To by mohl být příznak :point_up2: :wink: Já to tak měla při stimulaci před odběrem vajíček :D přítel byl moc spokojený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí