Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@wanttobemom já dobrý
mám je tam lásky naše obě
Byly krásné obě, tak teď musím věřit, ze to zvládnou. Jinak se cítím dobře.
@Evineczka parada
fandim vam, at se tam prdousci pekne uhnizdi a v zari se ti ukazou
kdy planujes poprve testovat?
@wanttobemom hele já vůbec netuším…u ET jsem ms dostala 9den po transferu a u Ketu jsem začala 3 den krvacet
Takže uvidím podle příznaků… ![]()
@Evineczka aaha
tak uvidis
co mas za leky?
Holky obecne, co mate za sebou nejake transfery. Byl u toho vas manza/pritel?
Ja jen, ze jsem u nas v CARu docela hazela cocky, kdyz uz jsme se loucili, ze ja jdu na pokoj se prevlect atd a on ze pujde zatim nekam do mesta. No a sestra na me “manzel nepujde na transfer”? To pro me bylo vazne prijemne prekvapko, v celem CARu skoro nikdo ten den nebyl, na sale nam ukazali na monitoru embryjko a melo to cele takove kouzlo. Byla sem dost na mekko, takze u porodu budu asi brecet jak dite :g
rin: tak ja jenom jestli je to bezna praxe?
@wanttobemom Já myslela, že je to automatika, že partner je u embryotransferu? Já ho tam teda určitě chci 😀
Já si myslím, že to bude v každém CARu jiné. Já u ET partnera nikdy neměla, ani jiné holky, co tam ten den byly taky. Na monitoru mi embryjko ukázali a i fotku jsem vždy dostala ![]()
Je to podle caru. V některých to nevkladaji pod ultrazvukem, tak by tam byl partner k ničemu ![]()
@wanttobemom to vypadá fakt nadějně, moc držím palce a v neděli se těším na chlubící test s //
![]()
@Evineczka - ano, chci zkusit prvni test v nedeli… samozrejme jsem nahlodana, ze je to brzy, takze vubec uvidim, jestli to udelam nebo ne 😁 do CARu na krev jdu v patek…to bude 12dni po KETu
Oprava, nevim proc si porad myslim, ze v patek je 12/1. Takze to bude 11 dni. ![]()
@wanttobemom jeeee ale já se těším na zítřejší test..
![]()
Ale chápu, tak uvidíš, jestli se udržíš ![]()
Holky ja mam asi o dve cisla vetsi prsa
za posledni tyden
mate s tim zkusenosti?
to asi ten progesteron? ![]()
@wanttobemom To by mohl být příznak :point_up2:
Já to tak měla při stimulaci před odběrem vajíček
přítel byl moc spokojený ![]()