KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
2.1.19 20:43

@monicskaa já byla taky na studii a otěhotněla jsem :palec: :kytka:
Kdy startujete ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
2.1.19 20:46

@Maky1234 nekdy v lednu,podle ms.. kde si byla?

Holky mozna to tu uz bylo,kam ktera chodite do car??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.1.19 21:00

@Maky1234 lezim ani se temer nehnu, do patku beru dovolenku… jinak jsem vycetla ze za zvyseni teploty nekdy muze i progesteron :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
2.1.19 21:04

@monicskaa já byla u Apolináře a stále chodím tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
2.1.19 21:06

@Maky1234 ja pronatal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
2.1.19 21:40

@monicskaa já taky byla ve studii a otěhotněla jsem ;) byla jsem v Iscaru a chodím tam stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
2.1.19 21:53

Ahoj holky muzu se přidat? Zítra me čeká 2 ket z 3 IVF. Mám PCOS a anovulacni cykly. Podstupuji vše pod lekama. Bez nich memam ani ms :cert:
Chodím do Sanusu v Pardubicích kde jsem podstoupila 2× IVF. 1 IVF jsem podstoupila s bývalým manželem v Ostravě před necelými 9 lety, měli jsme 8 embryjek a dvě nechali zavést při Et. Z toho mám 8 leteho syna ;) . Pak jsme se s nynějším přítelem přestěhovali a zkusili v r. 2017 2IVF ale byla to katastrofa a ani jedno embryjko. Dali jsme si skoro rok pauzu a v srpnu 2018 zkusili 3ivf. Odebrali 20 foliků, 18 bylo zralych a do 5 denních blastiček došlo 8.Pri ET jsme zavedli 1 a 9 den po transferu přišla ms. 1 ket byl pak v říjnu kdy nám pro rozmrazeni 1 embryjko nepřežilo :? . Rozmrazilo se další a zavedlo. Začala jsem krvacet přes všechny léky už 3 den po transferu. Nikdo to nechápal a ms to prý dle dr nebyla, tak nevím :nevim: Teď budeme zkoušet zavést 2 zmrzlinky a tentokrat msm pocit ze to vyjde na 100% :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
2.1.19 21:55

A jinak jsem teda u posledního Ketu zkoušela i ten ananas a u me moc nezabral… :roll: teď ho mám taky, ale nevím zda zkusit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
2.1.19 23:26

@Evineczka ahojky no koukám, taky už sis toho dost prošla… :think: :?
Na zítra moc a moc držím palce !!!!
Ananas zkus, aspoň určitě neuškodí, když nic jinýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
3.1.19 08:49

@Evineczka - musi vyjit :* zaciname tu vlnu tehotenstvi 2019 :* drzim pesticky a pak dej vedet, jak se citis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
3.1.19 11:02

@Evineczka ahoj :mavam: budu drzet palce at to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
3.1.19 11:03

Asi blba otazka nebo jsem neco prosvihla.. na co je dobry ten ananas??? Holky a je neco co bych mohla udelat ja jeste ored ivf ,aby telo bylo pripraveno??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
3.1.19 11:19

@monicskaa - je v nem bromelain, ktery by mel napomocz uhnizdovani… :dance: … zkus vitaminky… hlavne listovku a pak i dalsi… ja jsem zminovala Femibion, ale holky tu resily u dalsi… a hlavne byt v klidu a mit pozitivne nastavenou mysl :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
3.1.19 12:09

Tak jsem dnes dorazila na ket a nekonal se, protože se nedokázala dr dostat přes branku :think: říkala ze to muže být zjizvene po Hsk na které jsem byla v listopadu. Docela dost to bolelo a já se u toho cukala. Zítra me k tomu ráno trosku přispí a zavedou bobišky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
3.1.19 12:57

@monicskaa jojo přesně ananas je dobry kvůli bromelainu.
Já jsem před ivf brala čistý inositol v tabletkách kvůli kvalitě vajíček..můžeš si ho koupit i ve vitamínových doplňcích jako je Inofolic, Nosifol nebo Fertiprona.
Já po transferu jedla ten ananas ( aspoň 4 dny ho jez ) a jedla hodně pálivého, např. půlku feferonky se sýrem atp.. pálivé zas prý pomáhá prokrvení sliznic. Takle jsem to dělala před 1.transferem a vyšlo to :mrgreen: :D
Ovšem mohla to být náhoda, jsou to babský rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí