KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11851
30.12.18 20:23

@wanttobemom my chodime do sanusu v Pardubicich, ale genetiku posilaji do gennetu v Praze, proto tak dlouha cekaci lhuta. Take moc moc držím pestiky, hezky se opatruj a zadne negativni myslenky, at se k vam to miminko tesi :srdce: mas tedy KET v prirozenem cyklu nebo jak to vubec funguje? Ceka se na ovulaci a po ni se vlozi embryjko?

@Maky1234 to si pis, sance je velika, tak mnoho stesti :srdce:
Ty jsi diskuzi zakladala, zeptam se, nebylo by dobre do tveho uvodniho prispevku sepsat vsechny uzivatelky a kterou co a kdy ceka? Aby jsme se v tom neztratily :oops: a dle potreby aktualizovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
30.12.18 20:28

Ahoj, taky se přidám, čeká mě ket ve stimulovaném cyklu únor/březen. Mám dva dvojkový blasty, tak uvidím. Chodím do Gennetu v Praze. Příští cyklus jdu na odběry na hormonální profil, pak utz a další cyklus začínám stimulovat…už se těším… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
30.12.18 20:32

@wanttobemom Moc moc držím pěsti na zítřejší transfer :srdce: :srdce: Ať je váš začátek nového roku doslova '' pozitivní '' 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.12.18 20:40

@Adulka24 - moc děkuju, taky moc moc držím palce :srdce:
Pravděpodobně to asi funguje i jiným způsobem než mám já, a to v přirozeném cyklu - ale o tom nic nevím. Já jsem 3DC (mělo to byt od prvního, ale nečekala jsem, že dostanu MS tak brzo a ani jsem nečekala, že by to paní doktorka chtěla ještě před Vánocema rozjet), kdy jsem šla na kontrolu po odběru začala brát 1-0-1 Estrimax a 1× denně Lenzetto - estrogeny na růst sliznice… předběžně jsme se domluvily, že by transfer mohl byt 28. nebo 31.12., kontrolní UTZ se většinou dělá 12DC, aby se zjistilo, jestli je sliznice připravená na transfer, no jenomže byly svátky… takže jsem šla 10DC a sliznice byla nízká - dala mi na výběr - buď to nějak ukončíme a zkusíme v dalším cyklu nebo zvýšíme estrogen a dáme ještě jeden ultrazvuk - samosebou jí bylo jasné, že chceme variantu číslo 2 :D …v ten den jsem přidala 1-0-0 anopyrinu na ředění krve..takže KET se plánoval na 31.12…od 26.12. jsem přidala 4-1-4 utrogestan - to je hormon progesteron, který se, pokud si to dobře vybavuju, dává tolik dní před KETem, jak staré jsou embrya… 28. jsem měla další UTZ…a o tom už jsem ti psala..:) :lol:
Kolik ti je? Nemusíš odpovídat, pokud nechceš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.12.18 20:50

@Marlovee moc děkuju :srdce: i váš…celý rok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
30.12.18 20:54

A budete ten ket nějak podporovat? Myslím tím nějaké bylinky či babské rady… já si asi připlatí asistovany hatching a embryoglue…když už, tak už…je to moje poslední akce. Jinak Gennetu děkuji za dvě děti (2. a 4. IVF). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
30.12.18 20:57

@Adulka24 když já nevim, jak se to dělá, to doplním k tomu úvodnímu příspěvku ? Sama mám obavy, že bych se v tom pak ztrácela, koho co kdy čeká.. stejně kdo bude chtít, tak nám to tu písne, že třeba zítra jde nebo za týden.. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
30.12.18 21:02

Ahoj holky, taky se k vám přidám. Já se na Ket chystám leden/únor podle menstruace. Jinak jsem po třetím cyklu IVF. Z prvního cyklu mám holčičku. Z druhého cyklu bylo nakonec mimoděložní těhotenství. No a třetí cyklus nevyšel, ale aspoň máme 3 embrya zamražená, to je poprvé, jinak vždy zbylo jen to jedno, které se zavedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
30.12.18 21:11

@wanttobemom aha, takze u tebe nesleduje ovulaci, ale jen aby byla dostatecne vysoka sliznice, chapu to dobre? Me je 26.

@Maky1234 editovat prispevek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
30.12.18 21:13

@wanttobemom 10 embryí, tak to je mazec. Mě se o takovém počtu může jen zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
30.12.18 21:14

@Adelína5 mám to podobně. 1. ivf…zbylo jedno a nic. 2. ivf morula (dcera 4 roky) a jedna zamražena, pak ket v nativu a nic. 3. ivf jen jedno zbylo a jen biochemické těhu, 4. ivf 1 blasta ačková (syn 1 rok), a 2 nanuci. Nyní jsem mladého odstavila, musím prý měsíc počkat, aby ten kojící hormon už tam nebyl a jdu na odběry. Jinak je mi už 40 let, tak nechám ty dva tam šoupnout najednou a uvidíme co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
30.12.18 21:57

@anezkaop toho máš za sebou taky požehnaně. Já v prvním cyklu měla jen jedno osmibuněčné embryo a z toho mám 3 letou dceru. Z druhého cyklu bylo zase jen jedno osmibuněčné a z toho to mimoděložní. No a teď ze třetího byla blastocysta a ta se nechytla. Tak jsem zvědavá na ten ket. Já si nechám zavést jen jedno. Je mi 36 let. Jinak podporovat ket asi nijak nebudu a uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
30.12.18 22:21

A holky, šetříte se nějak víc před nebo po embryotransferu, nebo dokonce plánujete neschopenku? Mně do toho moji blízcí docela tlačí, včetně přítele :roll: Já pořád nevím, zase nadruhou stranu jsem v práci v šíleném stresu a vyčítat si potom, že jsem tu práci nachvilku nepustila z hlavy… Nevím no 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.12.18 22:23

@Adulka24 - mne taky :potlesk: jdu se na ten zitrek vyspat :mrgreen: 8o
@Potkyš - jsme za to stastni, to ano :srdce: ale vim, ze spouste holkam se dari, i kdyz maji jedno dve… tezko rict podle ceho se ti prcci rozhoduji :kytka: hlavni je, aby jsme vsechny dosly k tomu vytouzenemu cili :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
30.12.18 22:33

@wanttobemom Na zítra držím paciny ať se transfér povede a rozjedeš tady těhotenskou vlnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí