KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
30.12.18 18:50

Ahojte ženy,

tak se taky přidám, doufám, že to nevadí :) My máme za sebou první IVF bez ET (odloženo kvůli hrozícímu OHSS - nekonal se). 7/12/18 odebráno i přes malé dávky při stimulaci 27 zralých vajíček, 20 oplodněno a máme zmraženo 10 embryjek, za což jsem šťastná, jelikož když je moc vajíček, tak se to prý promítá na jejich kvalitě a imnožství přeživších (7 jedničkových nanuků a 3 dvojkové nanuky). No a slavnostně jdeme zítra na KET, už se nemůžem dočkat. :srdce:
@Marlovee - PGD máte na doporučení nebo jste chtěli sami? :)
@Simiona - my platíme za KET 6.000,–, nepovedou se - myslíš tím, že nepřežijí to rozmražení? A necháváš zavádět 2 najednou? :)

Držím všem palce :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
30.12.18 18:53

@wanttobemom 10 embryjek je krasne cislo :palec: nemáš nahodou pcos?
Moc drzim palce na zítřejší KET a at se embryjku u tebe libi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.12.18 19:11

@Adulka24 - víš co, mockrát jsem o tom přemýšlela - hlavně kvůli tomu AMH, ale jinak ostatní hormony v pořádku, vaječníky v pořádku, cyklus pravidelný včetně ovulace, atd.. Můj doktor mi sdělil, že jsem naprosto ok a v CARu se o tom ani nezmínili. Takže možná mám, možná ne? :nevim: Jak se to projevuje u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
30.12.18 19:17

@wanttobemom me to jenom napadlo, ze jsi mela hodne vajíček pri male davce leku ;) ty mas vyssi amh?
U me se to projevuje anovulaci, padanim vlasu a taky mám akne. Jinak na utz vajecniky vypadaji jako sama cysticka a mam obraceny pomer lh a fsh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.12.18 19:20

@Adulka24 - jsem si myslela, že jsem to napsala do toho prvního příspěvku, ale nenapsala :roll: tak se omlouvám - ano, AMH vysoké - 10,4 :mrgreen: Teď se nějak připravuješ na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
30.12.18 19:27

@wanttobemom tak to je opravdu vysoka hodnota, ale kdyz ovulace probíhá a vse ostatni je take v poradku, tak bych se tim asi nijak nezneklidnovala ;) jenom ukazuje na to, ze mas vysokou zasobu vajicek :palec: vam neslo vubec otehotnet nebo proc jste podstoupili ivf?
Ja se nijak nepripravuju 8o ty ses pripravovala? Dneska jsem to dostala a 17.1. si jdu pro protokol apod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.12.18 19:33

@Adulka24 - jsi dobrá, že vydržíš čekat do dalšího cyklu, pokud budeš mít teda krátký protkol - já jsem vždycky vyvíjela lehký tlak v CARu, aby to šlo co nejrychleji.. :nevim: :roll: víš co - nešlo - nějak jsme to tušili, až jsme si to v srpnu ověřili spermiogramem - partner má azoospermii (prodělaná rakovina a chemoterapie) - vypadá to nenávratně. Ale měli jsme uložené spermijky, takže máme svoje :srdce: A vy jakto? Kvůli tomu PCOS?
Nee, nepřipravovala - ptala jsem se proto, že jsi v příspěvku psala, že v únoru IVF a je konec prosince, myslela jsem tím, jestli ještě nějak čekáte :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
30.12.18 19:42

@wanttobemom no my cekali 3 mesice na vysledky genetiky a behem toho jsme nemohli podstoupit nic, ani iui. Vysledky jsme si byli poslechnout az pred Vanocemi, takze se to na tento lednovy cyklus nestihlo. Jinak bych bývala sla do ivf uz v prosinci :) .
Tak to me moc mrzi manzelova diagnoza :( hlavne, ze je sance na vlastni ditko :srdce:
Ano, my kvuli pcos, snazime se od kvetna 2017 a za celou dobu ani tuk :( , spermio mame v poradku, genetiku take, 3× jsme byli na iui a ani z toho jsem neotehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.12.18 19:56

@Adulka24 - tak dlouho jste čekali na genetiku? 8o Kam chodíte do CARu? I když není to poprvé, co jsem o tak dlouhém čekání četla =o… no každopádně věřím, že se to čekání oplatí :) o nic jiného nám přece koneckonců nejde :srdce:
Držím moc palce, ať se vše podaří… :palec: :oops:…mně nejprve mrzelo, že mi odkládají ET, ale když semtam narazím na to, jak probíhá v některým holkám OHSS a že to může ohrozit jak tvůj, tak život miminka, tak jsem ráda, že byla paní doktorka uvědomělá… na CAR si nemůžu stěžovat… a v konečném důsledku se transfer posunul jen o 3 týdny, MS jsem totiž dostala pět dní po odběru vajíček. Příprava sliznice byla taky opožděná, ale fakt tam mám super paní doktorku, ta mě i upozornovala, že o bude takové vachrlaté s těma svátkama, ale v pátek jsme se obě u UTZ nasmály a oddechly si, že je sliznice ok a v pondělí jdem do toho :D (při předchozí kontrole jsem totiž sliznici měla nízkou)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
30.12.18 20:00

@wanttobemom PGD máme na doporučení. Deset embryjek je krásný počet 😊 Já jsem trochu nervózní, že máme jen tři, ale pořád se snažím zůstávat pozitivní a nepropadat černým myšlenkám :) Ale jednoduché to není, máme za sebou více jak tři roky snažení, tak už se opravdu těším na další posun k tomu vytouženému miminku 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.12.18 20:07

@Marlovee - je to pořád dokola, čekání..stres.. ale to už bude napořád i s dítkem :P určitě to vyjde, nezbývá nám všem než doufat v ty nejlepší výsledky :* nebuď nervozní, i se třema špuntama se dá udělat velké divadlo - uvidíš, výjde to :srdce: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
30.12.18 20:10

@Adulka24 no mě vyšel hned 1.transfer z 1.ivf..bohužel skončil spontáním potratem. Další ket nic, šla jsem tedy do 2.ivf a hned z čerstvého se povedl syn.
Když jsem se ptala, jestli je vůbec šance z ketu otěhotnět, tak mi dr. s úsměvem odpověděl, že samozřejmě, že jinak by to přece nedělali :D
Takže šanci určitě máme :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
30.12.18 20:17

@Simiona ahojky u nás v centru stojí 1 ket 3000kč.. a podle mě je fuk, jestli se rozmrazuje 1 nebo 2 embrya, cena je daná za pokus. Co se ale stane, pokud se embryo nepodaří rozmrazit a není k použití, to netuším..taky by mě to zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
30.12.18 20:19

Rozmražování

Holky to je zajímavej dotaz, co tu měla @Simiona .. nevíte jak to je, když už je ket domluvený, vše připravené a embryo se nepodaří rozmrazit ? To se hned rozmražuje další nebo celý pokus padá ? Platí se takový pokus ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
30.12.18 20:22

@wanttobemom držím moc palce na zítřejší ket !!! :palec: to je takový stylový - na Silvestra :D to pak půjdeš zapít :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí