Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Caute zeny,
tak to mam za sebou
lezim ted jeste v CARu a nemuzu se ubranit krecovitemu usmevu
… tak ted jen doufat, ze se uchyti… pritel byl pri transferu se mnou a embryjko nam ukazali a bylo krasne a uz hatchovalo… dali jsme embryoglue, tak snad to pomuze… a ananas teda taky zkusim
![]()
@Simiona - my mame ty dvojeckove po dvou a zbytek po jednom, ja bych i dve dala, ale muj pritel me od toho odrazoval kvuli rizikum spojenym s tehotenstvim s dvojcatkama.. takze jsme dali jedno
samosebou bych ale uvitala dva prcky najednou
![]()
@Simiona - o kilech nahore mi ani nemluv
nechap, jak se to tak muze dit ![]()
@wanttobemom držíme moc moc palce !!!
Hele ten ananas si kup, začni ho baštit ideálně už dneska. Klidně ( pokud to zvladneš ) si dej jednu půlku dneska a druhou zítra, nebo na ty tři dny.. pokud bys nesehnala čerstvej ananas, tak může být i džus, ovšem 100% ananasovej.. tak tfuj tfuj tfuj !!!!
Kolik vás stál ten embryoglue ? Dost o tom teď čtu, že si to ženy nechávají dát… ![]()
@Simiona a zkoušela si pít kontryhelovej čaj ? Ten je na růst sliznice výbornej.. ale teď bych to asi už nekombinovala s tím estrofemem…
Proč jste se rozhodli dát pauzu, když to nevyjde ? Už nemáte pak nic zamraženo ?
@Maky1234 - moc dekujem
ananas uz mam nakrajeny, takze snim co pujde. Tezko tict, jestli mi to nesni nekdo jiny
je to divne, vubec mi neprijde, ze bych tam neco mela a mam strach, ze mi tu pri chuzi vypadne ![]()
Jinak embryoglue nas stalo 3.000 ![]()
@wanttobemom prej vypadne
to se neboooj, to snad nehrozi
![]()
Hele a ket jako takový stál kolik ?
@Maky1234 - ten nas stal 6000, takze suma sumarum 9.000Kč + cca 500 za leky. ![]()
@wanttobemom to jsou dardy ti povim
![]()
U nás stojí ket 3000 kč, ale nevim, jestli je možný si dokoupit to lepidlo.. zjistim to, až tam budu, docela mě to zaujalo..
Tak papej pěkně ananas a veselýho Silvestra a POZITIVNÍ nový rok
![]()
@wanttobemom at se krasne zavrta, posilej brisku pozitivni energii ![]()
Stastny novy rok, holky ![]()
@Maky1234 uz se tim trapime 4 roky tak proto ta pauza kdyz to ted nevyjde
dohodli jsme se s manzelem:):)mame 7 mrazacku tak uvidime jak dopadne ted jejich rozmrazeni ![]()
@wanttobemom je to jasne odrazuji i lekari od dvou embryek ale nam muj gynekolog rekl ze jsme zdravi oba uz ne nejmladsi
tak ze druhy pak nekdy chtit uz nebudem, dve by pro nas byly super
i kdyz to je narocne ale co dnes neni ze ![]()
@wanttobemom a myslis ze cena je stejna i kdyz rozmrazuji dve
nejak mi tyhle informace unikaji
no jsou to palky ze daji cloveku jen sanci ![]()
@Maky1234 ja jsem ceny jinych CARu ani nesledovala. Jsme ve Zline na Tomasove, byl pro nas jasna volba.
moc dekuju ![]()
@Adulka24 - doufam v tooo
a @Simiona - podle me ano, cena je stejna
nema tvuj car nekde cenik? Nam ho davali hned na zacatku
![]()
@Adelína5 - moc dekuju ![]()
Holky stastny novy rok!! At se nam ti prcci vyplni
![]()
@wanttobemom my davali pri iVF taky embryoglue a stejne bylo mimodelozni tak ze ted uz ho davat nebudem
Nebo nevim zda ano ci ne
to jsou takovy rozhodnuti ze fakt nevim