Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marlovee ja pujdu asi na neschopenku, praci narocnou nemam, ale nechci riskovat, ze mi bude zle nebo tak neco, a vysvetlovat v praci, kam k lekari porad chodim a proc, taky nechci ![]()
@wanttobemom ano myslim tim to rozmrazeni jak to pak probiha
my mame 7 nanuku 1 samo a jinak po dvou a asi pujdu do dvou ![]()
@anezkaop tak já si asj zase dám ananas po transferu, to je taková babská rada.. tak 5 dní po trasnferu budu jíst ananas, prý ten bromelain v něm podporuje uhnízdění embrya.. a asi zase budu jíst víc pálivýho, to kvůli prokrvení sliznice. Víc už nevím, čím to podpořit ![]()
@Marlovee já jsem si neschopenku po transferu nebrala, ale v té době jsem měla docela klidnou práci. Teď jsem na rodičáku, takže si volno vzít nemůžu
![]()
Pokud máš ale fakt stres, vzala bych si volno..
@Marlovee já si poprvé neschopenku nebrala a klaplo to. Teď jsem na rodičovské a to moc klidový režim s prckem nejde
ale pokud máš stresující práci, vzala bych si jí…
@Adulka24 jojo doporučuje se, ale jen do doby transferu
a klidně můžou být 2 deci
![]()
@Adelína5 no prý ten bromelain v ananasu podporuje uchycení.. já ho jedla i před transferem čerstvého a vyšlo to
![]()
@Adelína5 kdy že čeká transfer tebe ? Ať ti můžu držet palce a ty mi můžeš dát vědět, jestli zabral ananas ![]()
@Adelína5 už to tu čtu - leden/únor.. to jsem teda zvědavá.. a doufám, že se nám to tu už brzy pořádně rozjede samejma pozitivníma výsledkama
![]()
@Maky1234 taky jsem zvědavá, dám vědět
a taky doufám, že se to tu brzy rozjede pozitivníma zprávama ![]()
Tak ja s prichodem MS zacala brat estrofem aby se sliznice pripravila kdyby byl vynechan cyklus zase
to zas budou kila nahore
takze asi za 15 dni bude ket doufejme teda jestli to nevyjde rozhodli jsme se to neresit na dalesi dobu
jinak se zblaznime
drzim vam vsem palce a statsny novy rok at najdete // ![]()