KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
31.12.18 17:44

@Simiona - je mi to jasne no :nevim: tak vis co, chteli jsme do toho dat co jsme uznali za vhodne… tak snad :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
31.12.18 20:43

@Simiona chápu, 4 roky a nic, to už musíte být na nervy :? 8o chápu vaše rozhodnutí.
A ty bys chtěla zavádět 2 kousky ?
U nás v caru mi bylo řečeno, že lepší je si dát jen jedno. Je to prý kvůli tomu, že při zavedení dvou může jedno poškodit druhé a mohou se tím pádem vyloučit obě :think: ale nevím, já si při prvním ivf nechala dát taky 2 kousky. To jedno to vzdalo hned, druhé se sice chytlo, ale je možné, že bylo poškozené tím prvním embryem a proto to dopadlo spontánním potratem. Tak nevím no :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
31.12.18 20:47

@Simiona taky jsem přemýšlela tak, že ,, no co, v ,,nejhorším,, budeme mít dvojčátka a bude to z jedný vody na čisto ,, - ale je pravda, že vícečetný těhotenství je mnohem větší nápor na tělo, může vzniknout víc komplikací a rodí se většinou předčasně.. :think:
Je to těžký rozhodování.
Kolik že ti je ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
1.1.19 17:04

Holky, berete nebo braly jste pred ivf nejake vitaminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
1.1.19 17:26

@Adulka24 Já beru na doporučení z genetiky vitamíny Yarilo einstein plus 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
1.1.19 18:16

@Maky1234 je to tezke rozhodnuti a kdyz ctes nejake osudy nikdy nemuze nikdo rict ze zrovna tohle bylo spatne dat si dve nekomu se povedou a pomuze to nekomu ne :nevim: to je osud 8o nezbyva nez verit ze je to rozhodnuti spravne :think: me je 32 manzelovi 37 cas se krati a 4 roky se s tim uz vlecem a kdo vi jak dlouho jeste budem :nevim: ja si porad nejsem jista zda dat dve nebo jedno :( zas si rikam ze zazit dalsi mimodelozni :nevim: no mam strach a kdyz rikaji nemyslet na to :nevim: to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
1.1.19 18:26

@Adulka24 já tenkrát brala Mamavit kvůli kyselině listové a čistý inositol v tabletách kvůli kvalitě vajíček. Teď před ketem si cyklus budu srovnávat Fertipronou.
Jinak po ET můj již zmiňovaný ananas a hodně pálivého/až ostrého kvůli prokrvení sliznic :mrgreen: :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
1.1.19 18:28

@Simiona no tak věkově na tom rozhodně nejste nijak zle :P :palec: ale chápu, když člověk neví, kdy a zda vůbec se dočká :zed: :roll: :(
No já ti v tom neporadím, zda dvě či jedno.. zkus se třeba podívat ještě tady, zda tu není nějaká přínosná diskuze na tohle téma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.1.19 18:38

@Adulka24 - uz par mesicu Femibion 1 a semtam jeste cistou listovku k tomu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
1.1.19 19:06

Diky holky za odpovedi :kytka: ja bych chtela hlavne podporit tu kvalitu kvuli pco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.1.19 19:09

@Adulka24 - vis co? Vzpomnela sme si vcera po KETu na tebe… ctu si zpravu a mam tam napsano PCO, AMH 10,38 … tak :op :nevim: en_mouth:
Takze jsem zmatena :nevim: asi fakt mam PCO :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
1.1.19 19:12

@wanttobemom ted už to neres a netrap se tim, soustred se na brisko a mysli pozitivne :hug: az v pripade neuspechu, zkusila bych se na to zeptat dr., ale to uz nebude treba, protoze budes tehotna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.1.19 19:28

@Adulka24 - snazim se, z CARu jsem uz vychazela s tim, ze jsem proste tehotna :mrgreen: citim tam pichani, tak snad se tam prcek zvrtava :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
1.1.19 19:32

@wanttobemom drzim moc palce, budete mit nadherny dárek zkraje noveho roku a i pro nas ostatni to bude dodání nadeje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
1.1.19 19:48

@wanttobemom no chtěla jsem se tě zeptat, jaký jsou pocity.. to vypadá asi dobře, něco se tam odehrává :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí