Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adulka24 pokud chceš podpořit kvalitu vajíček, tak si kup inositol. Buď můžeš užívat samostatně v tabletkách nebo si můžeš koupit některý z podpůrných vitamínů jako je Inofolic, Nosifol nebo třeba tu Fertipronu. Inositol je jejich hlavní součástí a o ten jde nejvíc.
Zkus si na netu najít články o inositolu, já byla překvapená, co jsem vyzjistila ![]()
@Maky1234 - no, brod je jeste daleko… samozrejme nemyslim na nic nez na to, ze to vyjde. Tak nejak verim v silu pozitivniho mysleni. I kdyz to nekomu muze prijit jako nesmysl
ale jinak tomu pomoct snad ani nemuzeme
![]()
@wanttobemom tak tak pozitivni mysleni je tedka nejvic co muzes udelat ![]()
Holky take se přidávám k vasim diskusím.My snad KET take v lednu,podle sliznice.Zatim 2 mesice nebyla výška vhodná k transferu.Ma to nekdo podobně?A co by na to mohlo zabrat?Kontryhel,vino ani grepy nic.Ted zkusim mateří kasicku a jeřáb
@wanttobemom ahojky kolikaty den jsi sla na transfer?ja jdu 8.1 na kontrolni utz to bude 10DC tak jsem zvedava jak to bude vypadat ![]()
@Simiona - 21DC, puvodne jsem mela jit 17DC, ale jelikoz jsem mela 10DC na UTZ docela nizkou sliznici (do 6mm) a byly svatky, tak mi tam projistotu dala doktorka jeste jednu kontrolu - ten 17DC, kdy mela sluzbu - po zvyseni davek estrogenu (8,8mm). Paradox - při odběru jsem 12DC mela 9,5 mm. ![]()
Drzim palecky, at je sliznice nacechrana pekne
![]()
@Mickey1984 ahojky tak s tímto neporadím
Vím, že se doporučuje ten kontryhel, ale víc nevím
![]()
Určitě se ale na to daji dát nějaké léky, to ti v caru nenabídli něco ?
@Simiona budem držet palce, ať je to co nejlepší a rovnou můžete plánovat transfer ![]()
@Mickey1984 - a mas ket planovany bez pripravy? Nebo zobes estrogen atd? Drzim palecky
![]()
Prvni mesic byl plánovaný bez léku,druhy uz s léky,ale ani po nich sliznice neroste.V přirozeném cyklu byla sliznice vyšší .tak to tento mesic zkoušíme prirozene,tak sháním prave nejake info,zda někoho narostla sliznice po něčem přírodním.
Holky, rano jsem citila maly knedlicek v krku, ale preslo to. Ted odpoledne znovu, tak mi to nedalo a zmerila jsem si teplotu - no a 37,1 ![]()
Jinak mi je dobre, doufam, ze se nezvysi. Cely rok se snazim, abych byla zdrava a zakon schvalnosti. ![]()
Ted je toho vsude plno,ja jsem take jakasa nachcipana,ale piju zazvorovy caj a neni to tak silné jako vzdy.Klidne to muze přejít,pokud to podchytis včas .neboj ![]()
Ahojky holky,teda tady se to rozrostlo
my jdeme na ivf,mam holcicku z predchoziho vztahu,kterou bude muj nynejsi manzel adoptovat..dceru jsem mela prirozene..ted se s manzelem snazime pres 2 roky cca..jsem zvedava a napnuta jake to cele bude..byly jsme na inseminaci.. jinak jsem v programu klinicke studie,tal doufam,ze to cele klapne,nebudu nemocna a vse se podari
@wanttobemom ty jo no snad z toho nic nebude
![]()
Zkus odpočívat, i když někdy se to líp říká a hůř dělá..