KET 2019, 2020, 2021

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
1.1.19 19:51

@Adulka24 pokud chceš podpořit kvalitu vajíček, tak si kup inositol. Buď můžeš užívat samostatně v tabletkách nebo si můžeš koupit některý z podpůrných vitamínů jako je Inofolic, Nosifol nebo třeba tu Fertipronu. Inositol je jejich hlavní součástí a o ten jde nejvíc.
Zkus si na netu najít články o inositolu, já byla překvapená, co jsem vyzjistila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
1.1.19 20:29

@Maky1234 - no, brod je jeste daleko… samozrejme nemyslim na nic nez na to, ze to vyjde. Tak nejak verim v silu pozitivniho mysleni. I kdyz to nekomu muze prijit jako nesmysl 8o ale jinak tomu pomoct snad ani nemuzeme :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
1.1.19 20:32

@wanttobemom tak tak pozitivni mysleni je tedka nejvic co muzes udelat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
1.1.19 20:49

Holky take se přidávám k vasim diskusím.My snad KET take v lednu,podle sliznice.Zatim 2 mesice nebyla výška vhodná k transferu.Ma to nekdo podobně?A co by na to mohlo zabrat?Kontryhel,vino ani grepy nic.Ted zkusim mateří kasicku a jeřáb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
2.1.19 10:50

@wanttobemom ahojky kolikaty den jsi sla na transfer?ja jdu 8.1 na kontrolni utz to bude 10DC tak jsem zvedava jak to bude vypadat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.1.19 11:02

@Simiona - 21DC, puvodne jsem mela jit 17DC, ale jelikoz jsem mela 10DC na UTZ docela nizkou sliznici (do 6mm) a byly svatky, tak mi tam projistotu dala doktorka jeste jednu kontrolu - ten 17DC, kdy mela sluzbu - po zvyseni davek estrogenu (8,8mm). Paradox - při odběru jsem 12DC mela 9,5 mm. :mrgreen:
Drzim palecky, at je sliznice nacechrana pekne :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
2.1.19 13:23

@Mickey1984 ahojky tak s tímto neporadím :? Vím, že se doporučuje ten kontryhel, ale víc nevím :? :think:
Určitě se ale na to daji dát nějaké léky, to ti v caru nenabídli něco ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
2.1.19 13:24

@Simiona budem držet palce, ať je to co nejlepší a rovnou můžete plánovat transfer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.1.19 13:35

@Mickey1984 - a mas ket planovany bez pripravy? Nebo zobes estrogen atd? Drzim palecky :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
2.1.19 13:46

Prvni mesic byl plánovaný bez léku,druhy uz s léky,ale ani po nich sliznice neroste.V přirozeném cyklu byla sliznice vyšší .tak to tento mesic zkoušíme prirozene,tak sháním prave nejake info,zda někoho narostla sliznice po něčem přírodním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.1.19 14:31

@Mickey1984 - a jak jsi brala leky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.1.19 17:14

Holky, rano jsem citila maly knedlicek v krku, ale preslo to. Ted odpoledne znovu, tak mi to nedalo a zmerila jsem si teplotu - no a 37,1 :,(
Jinak mi je dobre, doufam, ze se nezvysi. Cely rok se snazim, abych byla zdrava a zakon schvalnosti. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
2.1.19 17:42

Ted je toho vsude plno,ja jsem take jakasa nachcipana,ale piju zazvorovy caj a neni to tak silné jako vzdy.Klidne to muze přejít,pokud to podchytis včas .neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
2.1.19 19:58

Ahojky holky,teda tady se to rozrostlo :potlesk: my jdeme na ivf,mam holcicku z predchoziho vztahu,kterou bude muj nynejsi manzel adoptovat..dceru jsem mela prirozene..ted se s manzelem snazime pres 2 roky cca..jsem zvedava a napnuta jake to cele bude..byly jsme na inseminaci.. jinak jsem v programu klinicke studie,tal doufam,ze to cele klapne,nebudu nemocna a vse se podari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
2.1.19 20:42

@wanttobemom ty jo no snad z toho nic nebude :oops: :think:
Zkus odpočívat, i když někdy se to líp říká a hůř dělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí