KET ČERVEN 2024

303
29.5.24 08:19

KET ČERVEN 2024

Ahoj holky,
založila jsem tuto skupinku pro všechny, které se chystají na kryoembryotransfer v červnu 2024 🤗 Já jsem absolvovala první KET v květnu, druhý v dubnu a jedu dál.

Všem přeji pevné nervy a hodně štěstí 🍀

Příspěvek upraven 31.05.24 v 16:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1123
29.5.24 21:51

Tak já hlásím že jsem diskuzi našla..😉ket únor, Zt v 10 TT, revize, nyní ket červen, zatím to vypada na konec června, uvidím co menstruace..byla jsem ve skupince jet květen, ale vzhledem k léčbě na imunologii posunuto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
29.5.24 22:35

@Mildres tak v tom pojedeme spolu. Mně to mělo vycházet na půlku června, ale asi se mi to také posune ke konci. No, uvidíme, hlavně ať léčba pomáhá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.24 10:49

Tak já se přidávám a asi budu prvni na řadě. Již vše připraveno a ket naplánován na 4.6. v úterý
Růženka

• Citovat
  • Upravit
84
30.5.24 10:52

Holky já se přidám, z prvního OPU mám zatím 3 embrya (bylo mi řečeno, že se možná ještě něco vyklube 6.den). Příští týden mě čeká ultrazvuk a plán KETu. Čerstvý ET jsem neměla. Jsem jenom docela smutná z toho počtu, oplodňovalo se 17 vajíček a jsou z toho 3 embrya :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.24 10:57
@La_netka píše: Více

Ono záleží na spoustě faktorů. Jakou metodou, jaký má muž spermio, na šikovnosti doktora, na kvalitě stimulace, atd. Asistovaná reprodukce není bůh. Budete posílat na genetiku? To se taky nemusí vrátit žádné a budete mít prd. To jsem měla já. Ale třeba to jsou ty zlatý vejce a jedno se chytne. Nezaleží na kvantitě.
Růženka

• Citovat
  • Upravit
303
30.5.24 11:34

@La_netka z toho si nic nedělej. Nám taky odebrali více vajíček (nechci přímo zmiňovat kolik) ale cca od 10 do 13. Podařilo se oplodnit skoro vše. Partner výborné spermie. No a genetikou prošla skoro jen půlka a kromě jednoho, se vše vyvinulo krásně do 6.dne a šly zamrazit. Já už měla 2 nanuky a nevyšly. Tak snad další už do třetice ano!! Držím všem palce, je to náročné holky a i když si to nepripoustime, tak je.., ale musíme být silné a věřit a být v klidu 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
30.5.24 11:39

Co dělat před KET

Růženko držím palce 🍀 kolikátý ket už máš? S holkama jsme si v dubnové a květnové ket skupince dávaly rady, co delat před ket 😁 Takže hlavně klídek a den před si dát cervene víno 🍷 prý je to na prokrvení sliznice (potvrdil mi i doktor 😁) a samozřejmě na nervy. Také je dobré jíst čerstvý ananas🍍 a mít ťapky v teple. Ale embryo si jede vlastní život, takže to stejně neovlivníme.

Já po prvním ket ležela, spala, odpočívadla po práci apod. 6 den jsem šla plavat. - nevyšlo

Po 2.ket jsem usla, večer šla na akci, užila si hudbu, jídlo, zkoušela ty babské rady, nešla jsem ani plavat. - nevyšlo 🧐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.24 12:01
@kkkk11 píše: Více

Já už mám leccos zasebou. Už to ani nepočítám. Byla jsem ve skupince leden a unor a kety nevyšly. Pak 3.ivf nic a 4ivf máme 2 po genetice. V dubnu se to nestihlo, genetika trvala 3 tydny. Červené víno piju už týden :lol: jestě chci zkusit babskou radu rano pred ket naparku. Jinak mi tu běhá 2,5 letý rošťák, který chodí se mnou na kontroly. Takže doktorka moc dobre ví, že být v klidu po ket a nic netahat u mne není moźné. Tak jen co nejmene ho zvedat a radsi se doma jen plazit po zemi abych ho nezvedala :lol:
Růženka

• Citovat
  • Upravit
303
30.5.24 14:39

Růženko, takže teď máš už 4 pokus? 😲 jezisi ať to vyjde! 🙏 my bohužel ještě děti nemáme, takže také čekáme až se konečně zadaří 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.24 19:15
@kkkk11 píše: Více

Ket bude asi devátý, nevím. Opravdu to už nepočítám. Někdy se stane, že žena má i smůlu na kliniku či doktora. První ivf bych vůbec nepočítala, protože bylo od začátku jasné, že si chce klinika jen vydělat. Ale já byla ještě nezkušená a nevěděla o tom vůbec nic. Druhé ivf úspěšné, ale ze 7 embryí jen jedno dítě. Bohužel se klinika přejmenovala, vyměnila zaměstnance a já opět bohužel narazila na vola při dalších ketech z tohoto vrhu. Výměna kliniky. 3 ivf špatně zvolené léky, nebylo nic. Mě nejvíc štve, že všechno všude hrozně moc dlouho trvá. Vždycky jsem se divila, když ženský píšou snaha např 8 let. Proč tak dlouho čekaly, teď už vím proč. Ze 4 ivf nám přišly 2 embrya po genetice.
Růženka

• Citovat
  • Upravit
1123
30.5.24 20:08
@Anonymní píše: Více

Ahoj, také jsem byla v únorové, prosím tě co je babská rada, ráno před ket na parku…😉Jinak ti moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 09:01
@Mildres píše: Více

Tebe si pamatuji. Jen jsem si myslela, že z únoru už budou všichni těhotný. Jak si na tom ty? Byla jsi i v květnové, ale tam jsem to jen rychle prolítla. Bylinná napářka. Na IG to doporučuje ženská ráno před ket. Že prý se tím prohřeje spodek. Ale jen ne moc vařici a kratší dobu než se uvádí 20min
Růženka

• Citovat
  • Upravit
1123
31.5.24 10:46
@Anonymní píše: Více

Jo napářku 😂 😂,v únoru 10 TT zamlknuto, v květnu jsem myslela že to stihneme, ale vyšli nějaký ANA bunky tak posunuto na červen…pila jsem kontryhel a pak jsem si koupila gynex, jenže mě to rozhazelo cyklus který byl vždy jak švýcarský hod tak teď jim jen vitamíny, a kašlu na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 12:09
@Mildres píše: Více

Tak proto. Si pamatuji, že si dávala pozitivní test. Škoda. Já už taky nic neberu. Loni jsem toho spolykala uz tolik, že stejně z toho nic nebylo. Už beru jen ty základní vitaminy a taky na to kašlu. Co a kolik máte v mrazáku?
Růženka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí