KET ČERVEN 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
250
3.6.24 11:17

Dnešní kontrola před KET - 13DC s podporou (estrofen) sliznice 5mm - pokračujeme s estrofenem a další kontrola tento pátek ✊ 🍀

Tak snad půjde vše dobře 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
3.6.24 13:46

@Romíseček no tak pfuj pfuj, my v pátek odlétáme do Bulharska a já dnes jednorázové zaspinila, měla bych termín menst kdybych neměla min cyklus zpoždění a nedostala vyvolávačku, tak doufám že z toho nic nebude, to bych nestihla kontrolu v car…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
3.6.24 13:49

@Mildres dikes 😌
Uff držím palec tedy co to jde a užijte si krásnou dovču 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.6.24 16:24

@Romíseček Ahojky, taky jdu v patek na kontrolu po estrofemu a planovat KET :) Tak si drzime palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
3.6.24 17:48

@La_netka
Jee tak to bychom mohly mít +- transfer ve stejný den ✊ 🍀

Tak ať vše v pátek klapne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
4.6.24 06:32

Ahoj holky,
tak já volala na kliniku minuly týden, že nám 2.ket nevyšel a chci na další, už mi začala sama od sebe MS a vím, že se má hned brát estrofem na stimulaci, když MS začne, ale sestra mi řekla, že mám odmenstruovat a vysadit léky. Kontrolu mám teď 7.6. (10DC).
Takže momentálně budu mít týdenní pauzu s estrofemem. 3.ket jsem chtěla hned, ale asi nebude, když nestimuluju :think: tak jsem zvědavá, kdy bude. Jestli začnu stimulovat v pátek, tak další ket bude kdoví kdy :nevim:

Příspěvek upraven 04.06.24 v 06:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
4.6.24 06:41

@Jitka92jj kéž by tato skupinka byla taky plná pozitivních testů, jako ta květnová 🥹 my máme poslední 2..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
4.6.24 09:01

@kkkk11 ty brďo a ptala ses doktorky, proč mas teď estrofem vysazovat, když chceš hned další KET?
Nepotřebuje si tělo jen odpočinout od těch hormonu? Nic jiného mě nenapadá :nevim:

Hlavu vzhůru, vše bude v pohodě neboj a věřím tomu, že i červen bude tady úspěšný a plodný 🍀 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.6.24 09:05

@kkkk11 ahoj, třeba ti ho vloží v naživu, máš normálně ovulaci? Nebo bez léků nemáš?

Květnová se opravdu povedla :) tam už to je samá těhule.

Já jdu do caru 12.6. Ale vklad počítám nejdřív tak 22.6. A to jen v případě že dopadne dobře imuno, a nějaké bakterialni vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
4.6.24 09:14

@Romíseček nene neptala jsem se doktorky. My dojíždíme 100 km na kliniku 🙂 takže jsem to řešila se sestrou pouze po telefonu a říkala jsem, že chci hned další KET. No holky teď už je to jedno. Sama léky nasazovat nebudu 😄 takže do pátku vydržíme už. Držím všem palečky, co vy, jak se cítíte? 🍀 Já teď konečně dobře a jsem pripravena na 3.ket!

Jituš ovulaci mám dle mého měření BT 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
4.6.24 09:38

Také mám na dnešek naplánován ket 4.6….je to jedine embryo které máme tak snad se zadari 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
4.6.24 09:56

@Mich00 držím palce, kdy budeš dělat testik? Za 12 dní? Nebo patříš mezi nedočkavé? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.24 10:00
@Mich00 píše: Více

Jdu ve 12h na ket :hug:
Růženka

• Citovat
  • Upravit
174
4.6.24 10:03

@kkkk11 Dekuju❤️ no vůbec vlastně netuším, u dcery jsem to chtěla vydržet ale 8 den večer po ET jsem začala krvacet tak jsem si další den ráno udělala test abych věděla na čem jsem a byl pozitivní 😃 teď vůbec netuším, pravdepobne si první test udělám za tyden…teď v pátek jedeme pryč na 4 dny tak dřív mě to ani lákat nebude 😁 říkám si ze kryz budou testy negativní od toho 7 dne tak už s tím budu počítat než když si 12 den půjdu zdelat první a najednou tam nic nebude, to bude pro mě asu horší 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
4.6.24 10:17

@Mich00 tak držím mooc palce ❤️ 🍀

Koukám, že se nás tu sešlo dost s posledním mrazáčkem…též my máme jen jednoho…

Růženko, tak tebe budeme myslet ☺️ ❤️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital