KET ČERVEN 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1123
31.5.24 12:34
@Anonymní píše: Více

Růženko máme posledního mrazacka, snad A..jestli to neklapne tak mě klepne :wink:..jj pozitivní byl od 4 dne krásný, ale HCG něco přez 200 a pak zt, vím že holky co měli nízké HCG i když pěkně rostlo dopadli podobné 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
31.5.24 13:24

KET červen

Ahoj holky :mavam:

Mohu se k vám přidat?

V pondělí jedu do centra na kontrolu sliznice s budeme plánovat KET…čekám na něj už od února - tak snad už budou v pondělí dobré zprávy…🙏

Stimuluju Estofenem nakonec, jelikož mám nízkou sliznici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 14:02
@Mildres píše: Více

Tak snad už to vyjde. Otěhotnět umíš, to je dobré znamení ;)
Růženka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.24 14:06
@Romíseček píše: Více

Vítáme tě. Kolik máš mrazáčků? Aspoň víš, že je něco v tobě. Až bude správna sliznice tak to vyjde. My máme vyšetřeno skoro všechno. I do genetiky nás nakonec donutili a stejně se vrátilo vše co jsme tam poslali, takže genetikou to u nás není. Nikde se nic nenašlo, mojžíšova žádný nález, akupunktura na mne nepůsobí. Asi se začnu modlit, to jsem ještě nezkoušela :D
Růženka

• Citovat
  • Upravit
1123
31.5.24 14:15

@Romíseček ahoj, já myslela že ti to vyšlo v únoru??nebo jsi byla ve skupince rodíme v říjnu? no někde jsme si psali prostě :D co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A33
54
31.5.24 16:20

Ahoj holky taky se přidávám na první ket jsem byla v dubnu bohužel nevyšel a teď čekám na ms aby se mohl plánovat druhý pokus :) máme ještě 7 pětidenních embryí tak snad se povede😊 jinak ostatním tady moc držím palečky ať už to konečně vyjde 🍀 🫶🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
31.5.24 16:39

@A33 ahoi, pamatuji si tě z dubnové skupinky 🙂 nám to v dubnu ani v květnu nevyšlo, takže snad do třetice 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
31.5.24 17:54

@Anonymní

Ahoj 🙂

Máme jednoho mrazáčka 🍀a jednoho 6letho chlapečka, tak buď a nebo ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
31.5.24 17:59

@Mildres
Ahoooj :mavam: též si tě pamatuji skupinka z února…jak ti dopadly ty genetické testy?

U mě se čekalo na vyšší sliznici, chtěli jsme KET v nativu, ale pořád mám jen kolem 6mm a jelikož máme jen jednoho mrazáčka, tak to nechceme my a ani centrum riskovat noo…. :nevim:

Takže teď stimulace estrofenem a v pondělí jdu na kontrolu budu 13DC🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A33
54
31.5.24 18:09

@kkkk11

Ano taky si tě pamatuju tak snad teď to vyjde 🍀 budeme doufat a je moc hezké jak se tady podporujeme dodává to trochu naděje ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
31.5.24 20:44

@Romíseček aha, vidíš já myslela že už jsi byla v tom, tak moc držím pěsti…vždyť to je holek za ty 3 měsíce…imunologické, poblázněný ANA bunky, kortikoidy po kterejch bych sežrala celou krávu, tak teď do ketu brát a po ketu snížit dávku a brát do 8 TT když to vyjde. pak kontrola krve…drž mi palce…říkala že to mohlo být tím, i časově..ve středu vysazen prednison a v pátek bez akce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.24 10:32

Takže jdu zatím první na ket tady. Jdu v nativu. Sliznice 9,3mm. Zítra ráno na krev a když budou hormony ok tak v uterý 4.6. vklad 5AB po genetice
Růženka

• Citovat
  • Upravit
250
2.6.24 12:04
@Anonymní píše: Více

Držím palce 🍀 ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.6.24 09:53

Ahoj, přidávám se. Jsem 1.DC zbývá poslední embryo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
3.6.24 09:58

@Jitka92jj vítej,je nás tu víc s posledním mrazackem, tak si budem držet palce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí