Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Růženko máme posledního mrazacka, snad A..jestli to neklapne tak mě klepne
..jj pozitivní byl od 4 dne krásný, ale HCG něco přez 200 a pak zt, vím že holky co měli nízké HCG i když pěkně rostlo dopadli podobné 😞
Ahoj holky ![]()
Mohu se k vám přidat?
V pondělí jedu do centra na kontrolu sliznice s budeme plánovat KET…čekám na něj už od února - tak snad už budou v pondělí dobré zprávy…🙏
Stimuluju Estofenem nakonec, jelikož mám nízkou sliznici..
@Mildres píše: Více
Tak snad už to vyjde. Otěhotnět umíš, to je dobré znamení ![]()
Růženka
@Romíseček píše: Více
Vítáme tě. Kolik máš mrazáčků? Aspoň víš, že je něco v tobě. Až bude správna sliznice tak to vyjde. My máme vyšetřeno skoro všechno. I do genetiky nás nakonec donutili a stejně se vrátilo vše co jsme tam poslali, takže genetikou to u nás není. Nikde se nic nenašlo, mojžíšova žádný nález, akupunktura na mne nepůsobí. Asi se začnu modlit, to jsem ještě nezkoušela ![]()
Růženka
@Romíseček ahoj, já myslela že ti to vyšlo v únoru??nebo jsi byla ve skupince rodíme v říjnu? no někde jsme si psali prostě
co se stalo?
Ahoj holky taky se přidávám na první ket jsem byla v dubnu bohužel nevyšel a teď čekám na ms aby se mohl plánovat druhý pokus
máme ještě 7 pětidenních embryí tak snad se povede😊 jinak ostatním tady moc držím palečky ať už to konečně vyjde 🍀 🫶🏻
@A33 ahoi, pamatuji si tě z dubnové skupinky 🙂 nám to v dubnu ani v květnu nevyšlo, takže snad do třetice 🍀
@Anonymní
Ahoj 🙂
Máme jednoho mrazáčka 🍀a jednoho 6letho chlapečka, tak buď a nebo ✊
@Mildres
Ahoooj
též si tě pamatuji skupinka z února…jak ti dopadly ty genetické testy?
U mě se čekalo na vyšší sliznici, chtěli jsme KET v nativu, ale pořád mám jen kolem 6mm a jelikož máme jen jednoho mrazáčka, tak to nechceme my a ani centrum riskovat noo…. ![]()
Takže teď stimulace estrofenem a v pondělí jdu na kontrolu budu 13DC🙏
Ano taky si tě pamatuju tak snad teď to vyjde 🍀 budeme doufat a je moc hezké jak se tady podporujeme dodává to trochu naděje ❤️
@Romíseček aha, vidíš já myslela že už jsi byla v tom, tak moc držím pěsti…vždyť to je holek za ty 3 měsíce…imunologické, poblázněný ANA bunky, kortikoidy po kterejch bych sežrala celou krávu, tak teď do ketu brát a po ketu snížit dávku a brát do 8 TT když to vyjde. pak kontrola krve…drž mi palce…říkala že to mohlo být tím, i časově..ve středu vysazen prednison a v pátek bez akce ![]()
Takže jdu zatím první na ket tady. Jdu v nativu. Sliznice 9,3mm. Zítra ráno na krev a když budou hormony ok tak v uterý 4.6. vklad 5AB po genetice
Růženka
@Jitka92jj vítej,je nás tu víc s posledním mrazackem, tak si budem držet palce ![]()