Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaiserin zablokovala ovulace? Já myslela, že se KET právě dělá po proběhlé ovulaci. Nebo jen jako aby se nedělali folíky?
Ráda se přidám ke KET listopad 2019. Na IVF jsem byla v srpnu, máme 8 zamražených. Nyní už od září plánujeme KET, snad to dopadne teď v listopadu, komplikuje mi to nadále imunita. No a stalo se mi nyní jak naschvál to, co před IVF v srpnu, nachystaná na vše, a už mám týden zpoždění s MS, takže ještě jsem nezačala brát estrofem. Ach jo, to je jak naschvál. (a ne, těhotná nejsem, takové zázraky se v našem případě nedějí). K tomu tedy píchám na imunitu dexamed.
@jary1 Když máš stimulovany cyklus, tady bereš Estrofem třeba, tak ovulace není. Já třeba nemám ovu pravidelně a když, tak třeba až 30DC a blbe by se to casovalo. Pokud máš KET v nativu, tak se právě na ovulaci čeká ![]()
@muslik Ahoj, s tím zpožděním se mi to stalo taky. A to cyklus před stimulaci, cyklus měl 50 dni
, už jsem byla na Bohnice.
@kaiserin dík za vysvětlení. Je to můj první KET, takže zase zjišťuji novinky ![]()
Třeba před měsícem jsem si musela vygooglit, co to vlastně znamená KET, když jste o tom psaly ![]()
Ahoj holky. Ja jdu na ultrazvuk 25.10 a dozvim se termin ket. Take muj prvni. Tak pocitam ze tak nekdy kolem 30.10 bych uz mohla mit prcka u sebe.
@jary1 no ja stimulovala uz od zacatku srpna ale mela jsem dlouhy protokol takze sem mela odber az v zari. Ale embryo mi nevkladali kvuli hyperstimulaku a taky sme cekali na genetiku embryi. Takze ted budu mit uplnou premieru.
@jary1 jasně, jsem tu, konečně tu můžu taky něco napsat
Já mám kontrolu 30. a pak podle ultrazvuku KET, už se nemůžu dočkat ![]()
@jary1 ja mam 4 mrazacky. Po genetice 3 v naprostem poradku a jedno mozaikove.
@Luuca10 ja vím, my jsme na tom stejně. Ale to je jedno, protože teď už to vyjde ![]()
@Renata1991 Takže máte 3 ok a to mozaikové je špatné? Se v tom nevyznám…