KET listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1912
24.10.19 10:47
@kaiserin píše:
@allluck Klidně se ptej na cokoli :)Po těch letech už jsem celkem protrela :lol:

já vlastně už mám taky třetí IVF, ale to první jsem měla v roce 2012 s předchozím partnerem, ale pak to s námi moc nedopadlo. tam jsem měla 10 mrazáčků, byla jsem na jednom KET, ale nezadařilo se (asi ten nahoře věděl, co dělá) a pak jsem byla loni, ale to jsem neměla ani jedno vajíčko a letos mi změnili trošku léčbu a je to lepší. takže už bych se v tom měla taky víc orientovat, ale spíš jsem to za ty roky už zapomněla a loni jsme se dál než ke stimulaci nedostali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
24.10.19 10:49

@kaiserin kolik let už se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
24.10.19 11:00

Ahoj holky, tak já se k vám také brzy přidám. Dnes test negativní po 1.ET 1. IVF zítra krev a potom uvidíme co dál. Pokud to půjde, zkusili bychom KET. Nám také genetiku embryí nikdo nenabizel a věk už máme. Mě je 35 a příteli 36. Máme tedy parovou genetiku a ta je v pořádku. I v imunologii z krve nic nebylo. Jen je špatný spermiogram. Tak snad to příště klapne. Dnes mě to trochu semlelo, tak neumím být na 100% pozitivní. Ale doufám, že to příště vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
24.10.19 11:01

@muslik ja taky nemám dělanou genetiku embryí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4905
24.10.19 11:11

@allluck My od roku 2014, v lednu 2018 se nám narodil malej. Ono je to ovlivněny i tím, že jsem doktor a jsem trochu ujeta a hledám si různý studie a tak a všechno zkoumam :mrgreen:. Taky jsem měla cyklus bez vajíček. Teď v tom posledním nakonec 13. 2 jsme na ET a teď máme na 2 KETy po 1.
Takže na tom pracujete současným partnerem od loňska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
24.10.19 11:18

@ModrenkaIUI já jsem se taky po tom cítila psychicky hrozně. Změnilo se to, až když přišla MS. Najednou jsem cítila, že to špatné je za mnou a mohu se zas doufat v to dobré, co je přede mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
24.10.19 11:21

@kaiserin co je to ta párová genetika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
24.10.19 11:28

@ModrenkaIUI Ahojky, příště to už určitě klapne :) U nás je taky problém ve spermiích, ale žádnou genetiku ani párovou (nevím co to je) nám nikdo nedělal a ani se o tom nikdo nezmínil..A to jsem ještě starší než ty :) Můžu se zeptat, nějaké dítko už máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.10.19 11:29

Dotaz

Ahoj holky, jsem v podstatě nováček. Bude mě čekat první IVF. Chci se zeptat za jaké služby má podle vás smysl si připlatit a které jsou nadbytečné? Já PCOS, ovulace bez Femary není, manžel nemá zcela ukázkový spermiogram.

Děkuji za vaše postřehy, Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4905
24.10.19 11:40

@jary1 @Luuca10 Parova genetika je základní vyšetření karyotypu (jednoduše zda je žena XX a muž XY a nejsou tam nějaký na pohled patrný poruchy těch chromozomu), pak u mě vyšetřovali leidenskou mutaci a u manžela cystickou fibrozu (kvůli tomu blbemu spg).
@hotline My měli ICSI, ale bez toho by ani u nás nešlo. A pak prodlouženou kultivaci na embrya, která se mrazila. A mrazeni po jednom tedka. Např. Embryoglue povazuju za zbytečné. Máš nějakou konkrétní věc na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
24.10.19 11:41

@Luuca10 Ne ještě žádné dítě nemáme. Parová genetika u nás byla, že příteli a mě vzali krev a do 2 měsíců přišli výsledky, že nejsme přenášeci základních genetických chorob. A to je tak asi všechno, co zjistili a zjišťovali, alespoň myslím. Určitě to teď vyjde, prý s každým dalším pokusem se šance zvyšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
24.10.19 11:41

Holky kolik vás stojí KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.10.19 11:44

@kaiserin děkuji, asi nic konkrétního. Jen se v tom potřebuji zorientovat, abych vůbec věděla co mi nabízejí a s čím tady mají holky dobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.10.19 11:46

@kaiserin chtěla bych zvýšit co nejvíc šanci už prvním pokusu, přece jenom bude neúspěch psychicky náročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4905
24.10.19 11:50

@ModrenkaIUI u nás 5000
@hotline Ono třeba věci ohledně vyšetřování a kultivace embryi hrozně záleží, kolik jich máš. U těch oplodnovacich metod jsem to většinou probírala s embryolozkou. Ale u nás je tak málo spermií, že takový ty různý výběrovy metody nemají moc cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí