Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
chtěla jsem se zeptat, jestli je tu taky někdo, kdo jde příští měsíc na KET - případně ET. v září jsem měla stimulaci, mám z toho 9 zamražených embryí a teď čekám do příštího měsíce kvůli tomu, že se rozjel OHSS. Co vy? ![]()
@allluck ahoj, já bych měla jít v listopadu na KET.
Nevím, jestli si mě pamatuješ, byly jsme spolu v diskuzi IVF září. Bylo to moje první IVF, ale bohužel skončilo biochemickým těhu
. Máme ještě jednoho mrazáčka, tak jdeme do toho.
@allluck Tak mě už taky znáš, pridávám se
Teď teda máme celá rodina virózu, ale snad se z toho vyhrabem. Kdy bys měla cca jít:)?
@jary1 Takže nakonec jdete hned? Super!! ![]()
@kaiserin vypadá to, že jo. 31. října jdu na ultrazvuk, jestli je vše ok a pokud bude ovulka, tak půjdu na KET.
@jary1 píše:
@allluck ahoj, já bych měla jít v listopadu na KET.
Nevím, jestli si mě pamatuješ, byly jsme spolu v diskuzi IVF září. Bylo to moje první IVF, ale bohužel skončilo biochemickým těhu. Máme ještě jednoho mrazáčka, tak jdeme do toho.
jo, joooo, pamatuju si tě
já v tom mám právě bordel, kdo a kdy, jak nemáte holky ty podpisy
to je škoda toho biochemickým těhotenstvím… já tomu pořádně jako nerozumím, znamená to, že se to chytilo a pak to MS odešlo? chápu to tak dobře ![]()
@jary1 píše:
@kaiserin vypadá to, že jo. 31. října jdu na ultrazvuk, jestli je vše ok a pokud bude ovulka, tak půjdu na KET.
já teď čekám na MS a pak budu brát estroferm a mezi 10. - 13. dnem cyklu kontrola a pak budeme plánovat, kdy přesně. chci si tam dát dvě. už se nemůžu dočkat, až je budu mít u sebe ![]()
Snad se můžu holky přidat. Sice jdu na Ket 31.10 ale to už je skoro listopad
byli jsme minuli měsíc na Ket a to bohužel nevyšlo tak snad teď to vyjde.
@allluck Tak to máme podobné, já už zobu 3×1 Estrimax. Akorát teď jsme cela rodina nemocná. Tak snad se dáme do kupy.
@Petula24 Jasně, to se určitě pridej:) Taky se nám minulý měsíc nezadarilo
@Petula24 píše:
Snad se můžu holky přidat. Sice jdu na Ket 31.10 ale to už je skoro listopadbyli jsme minuli měsíc na Ket a to bohužel nevyšlo tak snad teď to vyjde.
jasně, že se přidej
tak to už máš za chvíli. já teď čekám na MS, je to hrozně dlouhý, už se těším, až se začne něco dít ![]()
@kaiserin píše:
@allluck Tak to máme podobné, já už zobu 3×1 Estrimax. Akorát teď jsme cela rodina nemocná. Tak snad se dáme do kupy.
@Petula24 Jasně, to se určitě pridej:) Taky se nám minulý měsíc nezadarilo
taky mám zobat 3 x denně. lékárnice se hrozně divila, že to atypický dávkování
takže si myslím, že to do nás cpou, jak divý. pak nemáme bulet i u reklamy na plenky ![]()
@allluck Ono se musí dávat velka dávka, aby se zablokovala ovulace. Já jsem se před ivf mazala testosteronem, to docela taky koukali v lékárně ![]()
@kaiserin píše:
@allluck Ono se musí dávat velka dávka, aby se zablokovala ovulace. Já jsem se před ivf mazala testosteronem, to docela taky koukali v lékárně
mazala, jo?
jsem asi natvrdlá, ale jak to mám chápat? ![]()
@allluck píše:
jo, joooo, pamatuju si tějá v tom mám právě bordel, kdo a kdy, jak nemáte holky ty podpisy
to je škoda toho biochemickým těhotenstvím… já tomu pořádně jako nerozumím, znamená to, že se to chytilo a pak to MS odešlo? chápu to tak dobře
Jj. Měla jsem duchy na testu, pomalu sílili a pak bílo. V krvi pak něco málo HCG. První den MS byl masakr, ale teď už je to ok. Hlavně jsem se dala do kupy po psychické stránce.