Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Renata1991 píše:
Ahoj holky. Tak ja jsem po kontrole dnes picham ovitrelle a od nedele zavadim utrogesran a ket 1.11. Jinak po genetice mame 3 chlapecky a jednu holcicku.14.11 mam narozeniny tak dpufam ze si dam ten nejkrasnejsi darek v podobe pozitivniho testu.
tak to je hustý, že už takhle přesně vědí, co je to za pohlaví
to jsem ani nevěděla, že až tak to umí zjistit
1.11., to je hezký datum, protože jste s partnerem jedničky a vše se zvládne ![]()
Jinak jsem to holky dneska dostala
co jsem tak pročítala, tak KET bývá mezi 20.-22. DC? víte o tom něco? tudíž by mi to vycházelo na 13.11.-15.11., už aby to bylo a budu mít ty dva bobečky u sebe ![]()
jinak pohlaví by mi taky bylo jedno. úplně nejvíc bych chtěla páreček dvojčátka, ale to už bych fakt chtěla moc
mám zamražený pětidenní blastocysty, tak doufám, že už to kooonečně vyjde. myslím, že za to všechno trápení už bychom si to všechny zasloužily ![]()
@Renata1991 Tak třeba vyberou tu holcicku:)
@allluck No a ty budeš mít stimulovany nebo nativ? U stimulovanyho může být i dřív
@allluck ano snad pro nas jednicky budou stastne. Ja mam v datumu narozeni taky spoustu jednicek tak snad je to osud
@kaiserin píše:
@Renata1991 Tak třeba vyberou tu holcicku:)
@allluck No a ty budeš mít stimulovany nebo nativ? U stimulovanyho může být i dřív
Já nevím
proste od zítra mám brát estroferm a pak jedu 11. DC na ultrazvuk a budou sledovat, kdy to tak daji
@Renata1991 píše:
@allluck ano snad pro nas jednicky budou stastne. Ja mam v datumu narozeni taky spoustu jednicek tak snad je to osud
Určitě. My se prave brali 11.11.,kez by to KET vyšlo na to datum, nu uvidime
@allluck Tak to máš stimulovany cyklus. To by mohlo být i kolem tak 17dc, když bude dobrá sliznice
@kaiserin píše:
@allluck Tak to máš stimulovany cyklus. To by mohlo být i kolem tak 17dc, když bude dobrá sliznice
Aha, já mám v tomhle bordel prave
se sliznici problém nemám, o ty vždy říkali, že je ok. Tak čím dřív, tím bych byla o moc radši
už se fakt strašně těším a v poslední době se mi to strašně vleklo
@Renata1991 píše:
@allluck snad ano. Ja jdu na ket v nativu a je to 17 den
Takže ti teda budou hlídat ovulaci a před si budeš muset píchnout injekci?
Moc díky všem, no uvidíme. Já se dlouho potýkám se špatnou reprodukční imunitou, kortikoidy ve všech formách mi právě příliš nezabraly a výsledky jsou tak nějak pořad dost špatné na to, aby to mohlo vyjít normálně, proto jsem zaskočená. Příští týden budu vědět víc, v nejhorším si prostě ten další KET střihnu se zpožděním, no ![]()