Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaiserin píše:
@allluck Ty jdeš taky tento týden?
mě z toho fakt mrskne
myslela jsem, že jsem to dostala a nic a člověk se nikdy jindy přeci nesplete
… no nic, musím tam zavolat a ultrazvuk zrušit
@kaiserin tak aspoň, že už jste zdravý a jak jsi jinak na tom? ![]()
@jary1
Bylo by to fajn, ale taky hodně velká náhoda, aby se povedly oba transfery napoprvé. Nikoho takovýho snad ani neznám..
@allluck takže ty furt čekáš na mršku, kdy dorazí? To je nekonečné, co?
Myslím, že v CARu jsou na tom o zvyklý. Já třeba když tam přijdu na recepci, tak furt melu nějaký nesmysly, než že mě vypadne jméno ( což je to jediné, co chtějí vědět ) ![]()
@baru86 V jiný skupince určitě jedna taková je
, že má 2 transfery a 2 deti
. Já k nim teda nepatrim…teď mě čeká 3.transfer po těhotenství. A kam chodíš?
@allluck Ale zase sis odpočinula, ne? No a spineni a pak nic? Já mám ještě rýmu, malej v noci kašle, tatinka už dnes odesilame do prace ![]()
@baru86 tak budeš kdyžtak rarita ![]()
No tak asi nebudeš. Já než to dopíšu, tak už je vše jinak.
Jinak, já jsem ještě před rokem znala jen jednoho člověka, který podstupoval IVF.( To jsem ještě ani nevěděla, že se tomu tak říká). A dnes jsem až nepříjemně překvapená, kolik žen musí tohle podstoupit, aby se dočkalo vytouženého miminka. ![]()
Příspěvek upraven 29.10.19 v 08:49
@kaiserin
Jsme v Praze v Pronatalu a jsme moc spokojení. Asi už jsem taky o takovém případu četla, ale moc jich není. My už máme dvě holčičky a chceme třetí, tak už si to tak neberu, ale byla bych ráda, kdyby se zadařilo, vždycky jsem si přála mít tři děti. První čtyřletou máme přirozeně.
@baru86 Tak to jsi dobrá, že to bereš v pohodě. My řešíme druhý a neumím být v klidu
Ale my už máme poslední 2 KETy a pak končíme.
@jary1
Jsem v Praze v Pronatalu. Jen jsem si před ovu pichala Ovitrelle, jinak nic. Jinak já tady v tom věřím bylinkám ![]()
@kaiserin
Držím palečky, aby to vyšlo
Dva pokusy je velká šance
A s čím se léčíte, pokud se můžu zeptat?
Až dneska ma mě padá nervozita, lítám furt na záchod ![]()
@baru86 Já jsem takový nejasný případ, anovulacni a dlouhé cykly a tak, manžel priserny spermiogram
No hlavně necurat před vykonem ![]()
@kaiserin
Já už jsem to z minula zapomněla, nesmí se curat?
Mně opravdu pomáhají bylinky, kontryhelovy caj a teď jsem si kapala 2 měsíce tinkturu z drmku a ovulace krásná. Na spermie, co je dobrý nevím
ty my máme dobrý
manžel je sportovec a na chlapa ji opravdu zdravě.
@jary1 ano. 1.11 v 11.15
Holky kolik ste brali utrogestanu pred ket nebo et? Ja mam jen 1-1-1. Neni to malo?