Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Renata1991 píše:
@allluck cetla jsem ze ovitrelle dela duchy na tt
a že je pak všechny lovíme, jak divý
![]()
@allluck prave proto bych chtela mit jistotu ze uz to neni ovitrelle
@Renata1991 píše:
@allluck prave proto bych chtela mit jistotu ze uz to neni ovitrelle
jo, tak to chápu. tak to zkus a měla by ti teda ta testovací čárka slábnout, ne?
@allluck píše:
jo, tak. tak tohle já mít nebudu, protože u mě prostě ta ovulace absolutně nefachátak to je pak taky pěkně na prd, aby byl člověk ještě víc zmatený
ale právě se dá pár dní po ovitrele testovat a čárky na TT slábnou a pokud pak začnou čárky sílit, tak to už je pak těhu. A nebo taky zůstanou jen bílé testy ![]()
@allluck a nebo kdyz uz ho mit v tele nebudu tak bude jen jedna carka
@Renata1991 píše:
@allluck a nebo kdyz uz ho mit v tele nebudu tak bude jen jedna carka
jasně, to by asi bylo nejlepší řešení a pak už jen aby se objevovala silnější a silnější čárka ![]()
@jary1 píše:
ale právě se dá pár dní po ovitrele testovat a čárky na TT slábnou a pokud pak začnou čárky sílit, tak to už je pak těhu. A nebo taky zůstanou jen bílé testy
snad ne, musíme být optimistické a věřit… já už jsem taky na švestku z toho čekání, tohle je na tom snad nejhorší. člověk přežije stimulaci, sice je to hnus, ale vidí, že se něco děje a teď už jen čekat a čekat
@Renata1991 Já Ovitrelle mít nebudu, takže ho testovat nebudu:). Ale asi bych také zkusila, kdybych šla v nativu. Aspoň v den KET
. @allluck Čekání je nejhorší věc na celým ivf. I pak na celým těhotenství
Ale to s MS je nejhorší, já už ten měsíc před stimulaci byla na blázinec. ![]()
@kaiserin zkusim v patek rano nez pujdu na ket. Uz se nam to blizi. Na kolik jdes v ten patek?
@kaiserin už píšu, já si byla ještě udělat radost novým svetrem a nějakými blbostmi na vánoce
Musím na ultrazvuk ještě v pátek, sliznici mám jen 5mm tak to chtějí ještě posledovat a nic uspěchat a KET prý zhruba příští pátek nebo sobota..to je až za další týden, zase čekaaat, ty se máš, že už jdeš tak brzo ![]()
@Renata1991 v 9.15 máme volat, jak vypadá embryo. Podle mě tak cca 11-12. A ty?
@Luuca10 Tak to já ti nějakou sliznici daruju
To je asi jediný, co mi funguje ukazkove ![]()
@kaiserin ja mam jit na 11:15 ale nerikali mi abych si volala. Tak snad bude vse v poradku.
@kaiserin tak to mi podaruj
ty máš kolik mm? Jak vůbec musí být vysoká?
@Renata1991 U nás se vždy volá, zda rozmrazeni ok. Ale myslím, že to není nutný. @Luuca10 To je většinou dle CARu, někde chtějí aspoň 6, jinde víc. Já měla včera kolem 10 mm.
@kaiserin tak to máš krásnou, mě určo za ten týden ještě doroste..
@Renata1991 u nás se taky předem volá, jestli je embryjko v pořádku, ale oni by ti zavolali kdyby nebylo..ale určitě bude neboj ![]()