Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenek hm, to asi ještě nebudou a jak to že tak brzo kontrola? Nebo to je jak jsi měla původně jít po KETU?
@medmenka děkuji. možná je lepší že sou ty svátky, člověk má jiné starosti než nad tím přemýšlet a testovat.
holky a co berete za léky?
já agolutin, estrimax 3×1 a 2× vagin., estrahexal, pregnyl, kys. listovou a anopurin
@medmenka no říkal že se vždy chodí ještě po týdnu znovu na kontrolu, tak bránit se nebudu. a pak bych řekla že půjdem třeba za 14 dnů na srdíčka to už by mohly být vidět
@Bella Mona tak já beru ráno 1 anopyrin, teď už jen 1/2 prednisonu(předtím 1),3× denně 1 estrimax a utrogestan 4-1-4(ráno večer vaninálne, odpo polykám) a samo 2 listovky denně
@Bella Mona taky pěkné tedy
Já mám estrofem 1-1-1, utrogestan 2-2-4, prednison 1-0-0, flexiparin injekce 1× denně, Letrox 1× denně.
Listovku tentokrát neberu, brala jsem jí 3 roky nepřetržitě.
@medmenka pro mě ten fraxiparin byl utrpení…jehly mi vůbec nevadí, ale todlenc mi připadlo strašně tupé, že sem kolikrát nemohla tu kůži propíchnout
@Lenek hele, já už jsem asi na něj zvyklá, před rokem jsem ho píchala asi 4 měsíce 2× denně 0,4 po silném OHSS a to bylo ještě krátce po stimulaci tak si asi dovedeš představit jak jsem byla rozbodaná. To už jsem fakt nevěděla kam. Pak už mi to píchal manžel do bůčku, paží no prostě tam kde to šlo ![]()
@medmenka no sem ráda, že teď mám ten anopyrin, prostě jen spolknu a hotovo
Mě chlap picha do zadku ten agolutin, jinak pokud budu pozitivni tak se nahradi utrogestanem
ty injekce jsou sileny, velky a tlusty no mam pekne modrej zadek
do bricha jsem si taky do transferu cosi pichala, bylo to hrozny, kyz sem si pichala v praci na zachode…
@Bella Mona jak nějaký feťák co ![]()
@medmenka no já si nedokážu představit, že bych si ten fraxík pichala až třeba do 12 týdne