Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kratjana vitam te mezi nami. Dusika tak vidim ![]()
Pichali ti pregnyl?
Ovitrell na vyvolání ovulace. A to jsem pichala někdy 6.12. Minuly měsíc jsem testila od třetího dne a úplně bilo
Ahoj holky, já jsem dneska netestovala, manžel mi sebral testy a prohlásil že se na mě o víkendu nebude koukat jak se trápím
co se má stát tak se stane. Tak jsem byla docela i ráda, aspoň jsem v klídku upekla cukroví, poklidila a zítra ještě něco pokoupím a v úterý na krev. ![]()
@medmenka ahoj moja, uplne te obdivuji, ze to do utery vydrzis, ja bych se nejistotou zblaznila
Moc ti preji, at je krev pozitivni ![]()
@medmenka tak snad pro tebe utery bude stastnym dnem
Na kolik jdeš na krev
@kelynka ono to beru už jako hotovou věc že se nepodařilo, už moc v zázrak nevěřím, ale moc děkuji ![]()
@Lenek jsou tak od 8:00 jen do 14:00 hod takže chci co nejdřív abych věděla výsledek.
@medmenka budu na tebe myslet. Ja jdu v utery taky na 8 na krev
Dělala j test a řeklabych ze nesili. Není to slabá čárka na 10.den po ket?
@kratjana kocenko neboj se, je to krasna carka
. Co to mas za testik?
@kratjana neboj, já tady zas měla depku že 4 dny nesílí a z toho mi jeden přišel ještě slabší. to bude dobré. a na krev jdes kdy
Na krev jdu zitra, budu sice 11.den ale od oterka uz tam nejsou.
@kratjana a termín ms si měla kdy? tak snad budou dobré zprávy
Dostavam zo vzdy po mesici. Vzdy jsem to mela 16. nebo 15. Po minulem ketu jsem to dostala 20. Tak ti nevim. Vcera me pobolival podbrisek-zlehka a trochu jsem spinila. Dnes zatim ok. Myslim ze termin menses byl vcera. Nezda se ti ten du h svetly na 10.den?