Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kratjana víš co každá to má jinak. jako když koukneš na moje testy tak ty čárky nic moc na to že třeba 10.den tam určitě bylo přes 500j a čárka není silná jak kontrolní. A plnpo holek měli ducha třeba až 12tý den
@kratjana no jasně, ale já tam mám taky dvě, na to nezapomeň
@kratjana a na kolik jdeš? musíš pak dát vědět. budu na tebe myslet
Pojedu nekdy rano. Porad chodim ty testy kontrolovat.
zitra uz by mohl byt o neco silnejsi ![]()
![]()
Mama test ma slabe barvivo.. takze taky mam slabsi carky..
Příspěvek upraven 21.12.14 v 12:30
@Lenek píše:
@kelynka ale krásná čárka
dekuji, hrozne blbe se to foti, mobil spatne zaostruje.. Treba ten rapidclear je lepsi test, tak je carka silnejsi..
@kelynka mě se nalíbili žádné moje testy. na to kolik bylo hcg, tak čárky nic moc. jediný úplně silný vyšel mmmtest v plastu, ale ještě ten starý. Nevím, ali schválně dávají málo barviva, aby sme furt testovali a oni bna nás vydělávali ![]()
Carka je silnejsi! To vidim i ja
j to zkousela vyfotit i na fotak ale zjistila jsem ze mi lip foti asi mobil
nejak me dnes pali zaha
. Ale ta me palela jeden den i pred transferem- asi z babovky. Ted to bude asi z cukrovi
holky krasnou zlatou adventni nedeli:-)
![]()
Holky ja jsem nervozni. Pojedu asi na desatou. Chlap pojede se mnou a driv ho z postele nedostanu. Ja jsem vzhuru od sesti a jsem na prasky. Delala jsem dva testy ten v sest jsem mela ponoreny pet vterin-mozna rychlych pet vterin-nevim. A ten v osm deset vterin. Ten prvni se mi zdal svetlejsi jak ty testy predesly tak mi to nedalo. Ted stresuju aby mi na gynde nerekli negativni :'( holky bojim se codit i na velkou abych embrouska nevytlacila
@kratjana krasne sili, neboj
Vse bude jak ma, zadnou paniku ![]()