Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pemx vydrzis, ja jsem taky vydrzela a to me kazdej rikal at uz testnu, a ja sem se nedala a testovala az ten 12. den.
@pemx píše:
@Bella Mona dekuji. No, chci vydrzet co nejdyl. Nejdriv po 12 dnech. Snad to vydrzim.
Sice budu napnuta jak ksandy ale schvaluju ti testovani nejdriv az ten 12.. ja poprve testovala brzo a pak jsem stresovala. A podruhe jsem testovala az 9.den, zacla jsem zlehka spinit, a byly tam carky ale stresovala jsem ze nesili, vsak si pamatujete. Drzim ti pesti ![]()
@kratjana @Bella Mona holky, ja si uplne pamatuji jak jsem se tesila na vase testovani a rikala si v duchu at uz testnete. Byla jsem taky napnuta… A ted jak vidim sebe. Mam strach. Zaroven se to silene tahne. Moc se pozoruji, to z te nudy… No vsak to znate ![]()
Ahoj holky, jak to jde. Ja si včera udělala výlet do nemocnice s krvacenim…nastesti mimi v pohodě a byl to „jen“ hematom
@Lenek ahoj, drz se
Jsi hospitalizovana? Co ti davaji za leky?
@kelynka ne pustili me dom a napsala mi ascorutin 2-2-2. A zítra jdu ke svému dr. Je velký 17×4 mm, takže asi zadna hrůza. Zas na druhou stranu to bylo fajn. Byla sem na utz kde se děla screening, takže mimi poradne pomerila a zkontrolovala. Jedno se hybalo a druhe pekne popostouchla at se taky ukáže
@Lenek tak to je super, ze jsou miminka v poradku
Ja jsem ho mela 10×4mm a hospitalizovat me chtel a to jsem mela jem nadech ruzoveho vytoku, zadne spineni ani krvaceni.. tady chcou hned dat lezet mamcu.. neboj, urcite se brzy vstreba
Ja jsem mela ascorutin a dicynone..
@Lenek hlavne ze jsou prcci v poradku. A mas je pekne cerstve zkontrolovane ![]()
@Lenek píše:
Ahoj holky, jak to jde. Ja si včera udělala výlet do nemocnice s krvacenim…nastesti mimi v pohodě a byl to „jen“ hematom
Urcite se vstreba
pozdravuj mimisky
![]()
@kelynka porad jsem nemocna a to lezim cely den pod perinou.
Zadne zlepseni
a citim se netehotne. Doufam ze se mylim… Zadne bolesti, tlaky, nic…
@kelynka nevydrzela a testovala jsem dnes. Samozrejme je jeste hodne brzo… Takze snehobilo. Ale kupodivu se z toho nestresuji, testovala jsem potajnu
jsem teprve 5. Den.