Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem doma od pulky zari. Ale neschopenku mam od sve gyndarky ne od caru. No to by se v praci nelibilo kdyz bych marodila mesic co mesic
@kratjana no spíš sem to myslela tak, že nemůžes mít neschopenku dýl jak rok v kuse, tak aby ti to pak vyšlo
@kratjana ja jsem ho zacala brat den, kdy byl pichnut ovitrelle.. tzn. 5dni pred ketem.. Ja jsem ovulaci mela.
**@Lenek
@kratjana no spíš sem to myslela tak, že nemůžes mít neschopenku dýl jak rok v kuse, tak aby ti to pak vyšlo
V srpnu mi konci smlouva. Potom UP.do srpna bych se mela vejit zacala jsem marodit 15.09.2014.
@kelynka @kratjana me taky nic nepichali. Bylo mi receno ze proto beru ten estrimax 3×1 aby mi bloknul tu ovulaci a aby nebyla. Ultrogestan pet dni pred ket.
@kratjana a s tim hlenem mi to prijde blbost, ja mam vetsinou anovulavni cykly ahlen mam uprostred cyklu vzdy!!
@kratjana tezko rict jestli odlozit nebo ne. Nicmene se mi ty napaati zdaji taky pozde… Ale nejsem dr, ![]()
Bojim se abych zbytecne neplatila a neprisla o embryo. Jsem 18.DC a od 15.lepim naplasti estrapatch. Z heliosu mi doktor napsal ze pokud k tomu neberu utrogestan uz nyni tak ze by ket nepodstupoval.
@kratjana jeste bych to s dr poradne probrala.. Kolik mate jeste mrazacku?
Mame jeste 4mrazacky. Ale mne jde i o ty penize za ket. Abych je nevyhodila zbytecne do vetru.
Doufam ze jsem nepreslechla ze mam brat utrogestan :- prijde mi zkratka ze na to ze nemam ovulaci a mam jit na ket ze nebudu poradne nachystana.tak se bojim.
@kratjana a doma ten utrous nemas?? Ty uz mas termin ket? Nedivim se ti, taky by mi to vrtalo hlavou ![]()
Mam doma zelezny zasoby, ale zase aby se doktorka nedivila ze si neco ordinuju sama. Ja jsem fakt zvedava na zitrek a uplne mi z toho je zle, veris? Netusim jak dopadnu