Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pemx ja jsem kafe nikdy nepila, takze u me je to vyresene
, nechutna mi
Asi bych si dala max 1denne..
Na druhou stranu, ono mi hodne chutna, ale zavisla na nem nejsem, takze pro miminko ho vylopucim klidne uplne. jen jsem se v tom chtela utvrdit
dekuji.
@Lenek ty jo ted se divam do zrcadla a prijde, ze jsem nejaka nafoukla
, tehu brisko to urcite jeste neni
Co ty??
@kelynka tak ja mam porad svůj špíček a nic víc. Nafokla sem z cibule, takže sem ji vyradila z jídelníčku a je to lepší. No a večer samozřejmě břicho mam, protože je plne papani…hlavne dneska sem snedla hruzu věci a placala jedno pres druhe
Jakožto salko a syrové tyčinky a česneková pomazanka s coko donut
Dnes sem byla fakt cune ![]()
@Lenek jen si dej, ted musis bastit za tri
Je super, ze ti chutna ![]()
@kelynka jako je to fajn, ale abych pak nebyla jak slon
A ty a jídlo co, uz je to lepší?
@Lenek neboj, pak to shodis, dve deti, dvoji starost
Ja jak kdy, ale jim.. Ted uz lezim a je mi pekne blbe
i podbrisek me poboliva.. ![]()
Ahoj holky jak se máte? ![]()
Já už mám po MS a vrhli jsme se na snažení. Jsem 12 DC piju nosifol a kontryhel, přítel bere macu a ferilman.
Od včerejška me trošku poboliva podbřišek sem tam píchání no a večer po sexu jsem mela růžový výtok. Podotykam ze sex byla klasika žádné experimenty. Tak nevím co to je.
Dneska mě pobolívá podbřišek jak před MS. Snad nemám díky těm hormonům z KET rozházenej cyklus ![]()
Ahoooj
ja se prave ted chystam na kontrolu k doktorce, jsem 15.den cyklu. V pondeli sotva videla vajicko a sliznice byla jen 6,1mm.. tak snad to dnes bude dobry abych mohla jit na ket. Ale rikala doktorka neco o tom ze i kdybych nemela ovulku tak ket lze udelat, ze by mi dala nejaky naplasti, nevim na co…
@kratjana tento Ket jsem měla taky náplasti, bylo to na růst sliznice