KET prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
13.1.15 19:44

@Lenek tak sae to suprovne vyresilo samo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.1.15 20:05

@pemx ja jsem kafe nikdy nepila, takze u me je to vyresene :mrgreen:, nechutna mi :mrgreen: Asi bych si dala max 1denne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
13.1.15 21:21

Na druhou stranu, ono mi hodne chutna, ale zavisla na nem nejsem, takze pro miminko ho vylopucim klidne uplne. jen jsem se v tom chtela utvrdit :-) dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.1.15 22:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.1.15 22:14

@Lenek ty jo ted se divam do zrcadla a prijde, ze jsem nejaka nafoukla :lol:, tehu brisko to urcite jeste neni :mrgreen: Co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
13.1.15 22:36

@kelynka tak ja mam porad svůj špíček a nic víc. Nafokla sem z cibule, takže sem ji vyradila z jídelníčku a je to lepší. No a večer samozřejmě břicho mam, protože je plne papani…hlavne dneska sem snedla hruzu věci a placala jedno pres druhe :mrgreen: Jakožto salko a syrové tyčinky a česneková pomazanka s coko donut :oops: Dnes sem byla fakt cune :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.1.15 22:39

@Lenek jen si dej, ted musis bastit za tri :hug: :hug: Je super, ze ti chutna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
13.1.15 22:47

@kelynka jako je to fajn, ale abych pak nebyla jak slon :mrgreen: A ty a jídlo co, uz je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.1.15 22:54

@Lenek neboj, pak to shodis, dve deti, dvoji starost :hug: :lol: Ja jak kdy, ale jim.. Ted uz lezim a je mi pekne blbe :,( i podbrisek me poboliva.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
14.1.15 11:15

Ahoj holky jak se máte? :mavam:
Já už mám po MS a vrhli jsme se na snažení. Jsem 12 DC piju nosifol a kontryhel, přítel bere macu a ferilman.
Od včerejška me trošku poboliva podbřišek sem tam píchání no a večer po sexu jsem mela růžový výtok. Podotykam ze sex byla klasika žádné experimenty. Tak nevím co to je. :nevim: Dneska mě pobolívá podbřišek jak před MS. Snad nemám díky těm hormonům z KET rozházenej cyklus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.1.15 13:00
] @Bella Mona píše:
Ahoj holky jak se máte? :mavam:
Já už mám po MS a vrhli jsme se na snažení. Jsem 12 DC piju nosifol a kontryhel, přítel bere macu a ferilman.
Od včerejška me trošku poboliva podbřišek sem tam píchání no a večer po sexu jsem mela růžový výtok. Podotykam ze sex byla klasika žádné experimenty. Tak nevím co to je. :nevim: Dneska mě pobolívá podbřišek jak před MS. Snad nemám díky těm hormonům z KET rozházenej cyklus :roll:

Ahoooj :-) ja se prave ted chystam na kontrolu k doktorce, jsem 15.den cyklu. V pondeli sotva videla vajicko a sliznice byla jen 6,1mm.. tak snad to dnes bude dobry abych mohla jit na ket. Ale rikala doktorka neco o tom ze i kdybych nemela ovulku tak ket lze udelat, ze by mi dala nejaky naplasti, nevim na co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
14.1.15 13:14

@kratjana tento Ket jsem měla taky náplasti, bylo to na růst sliznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.1.15 14:22

Kolik jsi za to platila?